"Pomozi mi, uspavaj me, boli me": Bulat otkrio šta mu je žena tražila pre nego što su se posvađali

 
 
  • 1

Kako je rekao, rasprava nije izbila zbog toga što ju je zatekao da se drogira, kako su neki mediji preneli, već zato što nije uspeo da je umiri i uspava nakon što je saznala da boluje od vaskulitisa

Nakon porodične drame u četvrtak, kada je prijavio suprugu Mariju Bulat za nasilje, oglasio se i Marko Bulat i otkrio zašto je došlo do svađe. 

Kako je rekao, rasprava nije izbila zbog toga što ju je zatekao da se drogira, kako su neki mediji preneli, već zato što nije uspeo da je umiri i uspava nakon što je saznala da boluje od vaskulitisa

Sada je otkrio i šta mu je supruga u tim trenucima govorila.

- Nisam u određenom trenutku legao pored nje da je uspavam u tim bolovima i muci koju ona ima. "Pomozi mi, uspavaj me, boli me", tražila je - rekao je Marko i dodao:

- Nisam valjda uspeo da je uspavam, da budem adekvatan, da je smirim, da joj kažem da će sve biti u redu. Taj dan je saznala da ima još jedno oboljenje - vaskulitis, propali krvni sudovi. Saznanje da ti imaš tako nešto, sada ja hoću da kažem da ne znam da je li iz te muke tako nešto neko uradio, a ja sam u tom nabijenom osećaju, afektu, svašta mi je rečeno, to prijavio. Moja supruga je u vrlo lošem zdravstvenom stanju, nije mi nanela teške telesne povrede. Nije me udarila bejzbol palicom, samo me je grebala, davila - rekao je Bulat u Novom jutru.

Video: Marija Bulat o zdravstvenim problemima i hapšenju: To će imati svoj neki sudski epilog

(Telegraf.rs)

Video: Mnogo toga je uzeto, testament nisam video: Bratanac Esme Redžepove o sudskom sporu i nasledstvu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    25. oktobar 2022 | 09:10

    Pa sto je prijavi, svasta...Izadji iz stana,p a ne da se brukas tako...Volite medijsku paznju, pa na bilo koji nacin...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA