Prvi put posle 7 godina od skandala sa trojicom, hrvatska voditeljka stala pred kamere

 
 
  • 3

- Bila sam u svojoj zoni komfora, imala sam druge prioritete, bila sam kao riba u akvarijumu, tako da se sada osećam kao da sam se vratio u more - rekla je Tina

Bivša loto devojka Tina Katanić pojavila se u emisiji HRT-a "Kod nas doma" i pred kamerama govorila o s*** skandalu iz 2015. godine koji joj je umalo uništio život.

- Došlo je do ozbiljnog krivičnog dela. Dakle, posao zbog kojeg idete u zatvor i koji ljudi ne smeju da rade drugim ljudima. To mi ništa ne znači da je neko u zatvoru. Međutim, to znači moralno i kao primer da su neke stvari u Hrvatskoj regulisane legalno i da ne može svako da radi šta hoće - rekla je Tina i dodala da nije tražila odšetu.

- Pravosuđe je izdalo presudu, zatvorsku kaznu. I dobro, život ide dalje. Nisam čak ni tražio nikakvu odštetu za sebe. Nisam išala, kako kažu, u inat. Najvažnije mi je da sačuvam mir - rekla je ona i dodala da su joj prijatelji i porodica najviše pomogli tokom ovog teškog perioda u životu.

Tina se 2015. godine povukla iz očiju javnosti, a sada je otkrila čime se radila poslednjih sedam godina.

- Putovala sam po celom svetu, radeći svoj posao menadžera i edukatora u nekoj kompaniji. Bila sam u svojoj zoni komfora, imala sam druge prioritete, bila sam kao riba u akvarijumu, tako da se sada osećam kao da sam se vratio u more. Kažu da život počinje kada izađete iz svoje zone komfora i mislim da sam upravo to i uradila - rekla je bivša loto devojka.

Podsetimo, Tina je odlučila da prekine ćutanje prošlog meseca i prvi put progovorila o skandalu.

- Najogorčenije rečeno, bila sam žrtva zločina i ozbiljnog narušavanja privatnosti. Već kada budem imala priliku da kažem vama i medijima koji će preneti moje reči, tako da sam sigurna da će mnogi pročitati ovo, moram da kažem da su mnoge druge devojke bile žrtve kao ja - rekla je ona tada.

Otvorio Instagram profil i prošetao modnim revijama

Ubrzo nakon toga, Tina se pojavila na dve modne revije u Zagrebu, a njen profil se pojavio na Instagramu.

- Gde je Tina danas? Tina danas uživa u životu! Volim da putujem, da se sprijateljim sa divnim ljudima koji me inspirišu, čija kreativnost budi kreativnost i u meni. I naravno - voleti van granica. Kao i uvek - napisala je Tina uz selfi.

(Telegraf.rs)

Video: Mnogo toga je uzeto, testament nisam video: Bratanac Esme Redžepove o sudskom sporu i nasledstvu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA