Evo šta će biti sa Teom Tairović nakon hapšenja na aerodromu: Da li joj je zabranjen ulazak u Nemačku?

 
 
  • 7

Pevačici koja je nekoliko sati provela u pritvoru pretila je deportacija i zabrana ulaska u Nemačku do daljnjeg

Pevačica Tea Tairović uhapšena je u nedelju u ranim jutarnjim časovima na jednom nemačkom aerodromu, nakon čega se spekulisalo da joj preti zabrana ulaska u Nemačku, zbog kršenja tamošnjih zakona.

Naime, kako se spekulisalo, pevačici koja je nekoliko sati provela u pritvoru pretila je deportacija i zabrana ulaska u Nemačku do daljnjeg.

Međutim, Tea je izgleda sredila svoj problem i njoj nije izrečena mera zabrane ulaska u zemlju u kojoj je bila uhapšena.

Tea Tairović Printskrin: Instagram/tea_tairovic

Tea je već najavila sledeći nastup koji će održati u jednom klubu u nemačkom gradu Ofenbahu, već ovog vikenda.

Podsetimo, na pasoškoj kontroli policija je privela pevačicu u nedelju ujutro, što je nju zbunilo jer nije znala koji je razlog i zbog čega je odvode u pritvor.

Kako je Telegraf.rs saznao pevačica je prekršila zakon koji reguliše koliko vremena, ali i broj radnih sati pevačica može imati u zemljama Evropske unije.

Nakon drame koja je trajala nekoliko sati, Tea je u nedelju uveče doletala na beogradski aerodrom što je ekipa portala Telegraf ispratila.

Video: Vatreni nastup Tee Tairović pre hapšenja: Lomila kukovima za sve pare

(Telegraf.rs)

Video: Mnogo toga je uzeto, testament nisam video: Bratanac Esme Redžepove o sudskom sporu i nasledstvu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    11. oktobar 2022 | 16:25

    Svako ko je prekoracio dane dobija zabranu ulaska i to za sve zemlje u šengenu.Ako moze ponovo da ide onda nije zadrzana zbog toga...Verovatno je zadrzana kako bi tipovala odredjene ljude koji su intresantni za nemacku policiju.Jedino zbog takvog zadrzavanje ne dobija zabranu

  • Baki

    11. oktobar 2022 | 13:51

    Zapelo za Nemačku...nema ulaska na prostor Šengena

  • madjar

    11. oktobar 2022 | 17:47

    Bas me zaboli dali će imati zabranu ili neće i stvarno neznam dali vi imate prečih temaDanašnjice koje nas toliko pritiskaju da pisete o tim problemima a nekoj osobi koja mene licno nezanima a vjerujem i dosta drugih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA