Kristijan Golubović napao muškarca u akvaparku samo nekoliko sati pred ulazak u Zadrugu

 
  • 14

Kristijan je javno potpisao ugovor sa Željkom Mitrovićem za ulazak u "Zadrugu 6", a sada je pitanje da li će večeras ući.

Kako pišu domaći mediji, budući zadrugar Kristijan Golubović navodno se fizički se obračunao sa muškarcem F. Č. danas oko 17 časova.

Zadrugar je samo nekoliko sati pre ulaska u rijaliti navodno napravio incident.

- Kako nezvanicno saznajemo Kristijan Golubovic oko 17 h navodno je pretukao muskarca F.Č. u akvaparku. O slučaju je obaveštena policija koja ce na licu mesta utvrditi sta se desilo - kaže izvor sa mesta događaja za Informer.

Kristijan je potom ispričao svoju verziju priče:

- Ja više nisam u tom akvaparku, ali sam u blizini, na Novom Beogradu sam. Zvali su me, sada ću ići da vidim šta je čovek ispričao. Sve je počelo kada sam izgubio kera i došao sam u akvapark taj i zamolio ih da vrate kamere. Čovek je počeo da viče i ja sam samo stavio ruku isred sebe da me ne bi udario, a on je posle počeo da priča kako sam mu udario šamar. Evo sada se vraćam tamo da vidim šta je ispričao - kaže Kristijan za Kurir.

Podsetimo, Kristijan je javno potpisao ugovor sa Željkom Mitrovićem za ulazak u "Zadrugu 6", a sada je pitanje da li će večeras ući.

Video: Kristina snimala Kristijana Golubovića kroz prozor dok se tuširao

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša napravila spektakl u Pazovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    9. septembar 2022 | 18:58

    Jednom siledzija,zvek siledzija

  • Драган

    9. septembar 2022 | 19:27

    Овакав силеџија ради шта хоће а то прати Србија треба му стати на пут престати га јавно пратити апс је закон за њега да престане да лаже

  • 534

    9. septembar 2022 | 18:46

    A ja pomislio da je pročitao Besnilo od Pekića.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA