Sređuje Cecu, a želja mu je da šminka Sneki: Laza otkrio sve o poznatima, evo šta misli o izgledu Đorđa Davida

 
 
  • 0

Ovaj šminker koji je zadužen za ulepšavanje velikog broja javnih ličnosti ponosan je što je od svoje profesije napravio pravu umetnost

Najpoznatiji regionalni make-up umetnik Dušan Lazić Laza juče je održao predavanje u Beogradu, a koliko je pažnje izazvao govori i to što se za ovaj događaj danima nije mogla naći karta.

Ovaj šminker koji je zadužen za ulepšavanje velikog broja javnih ličnosti, između ostalog Cece i Anastasije Ražnatović, Aleksandre Prijović, Marine Visković i Ilde Šaulić, ponosan je što je od svoje profesije napravio pravu umetnost, što je i pokazao na Master Classu.

Laza je najpre šminkao jednu od svojih asistentkinja, koja ima preko 60 godina i objasnio kako se tretira starija koža. Potom je sređivao i jednog modela, a krajnji rezultati izavali su ovacije kod publike.

- Ja sam posle 15 godina o šminkanju i šminkraskoj profesiji govorio kao o naučnoj fizici i izborio sam se da nove generacije koje se time bave, kad izgovore reč "šminker", da to kažu sa ponosom, Da to ne bude zanimanje sa margine, već ravnopravno zanimanje. Šminker je od segmenta ulepšavanja najbitnija persona. Pokazujem svoju šminkersku rutinu na koju su navikli. Želim da pošaljem jednu pozitivnu poruku da od svakog posla može da se napravi filozofija - počeo je Laza za Telegraf i otkrio da li ima najzahtevniju javnu ličnost.

- Nemam zahtevnu javnu ličnost, jer sam svakoj od njih pristupio kao normalnoj osobi i negde uz tu jednu krajnje normalnu komunikaciju i uvažavanje, čak i neke koje su poznate kao teatralne i lude, kod mene su bile mirne i poslušne, zadovoljne, vratile su se.

Laza kaže da među javnim ličnostima koje dolaze kod njega, nema favorita.

- Nemam favorita, sve koje su se zadržale po deset godina, emotivno sam se vezao za njih. Voleo bih da našminkam Snežanu Babić Sneki. Jako lepa žena koja se od te starije generacije jako malo promenila i ima kapacitet da sledećih deset godina izgleda besprekorno - kaže on i dodaje šta mu je bilo najteže da radi.

- Najteži šminkerski zahvat je bio šminkanje transrodne osobe, odnosno menjanje potpunog lika - kaže on.

Šminker Cece Ražnatović kaže da je nju naučio da se i sama šminka, ali i da njih dvoje vole proverene i sigurne mejk-ap kombinacije.

- Na Ceci ne bih promenio šminkanje. Standardni smo. Možda se s novim albumom desi neko osveženje.

On je otkrio i šta misli o muškarcima koji se šminkaju, poput Đorđa Davida, Sergeja Pajića.

- Mislim sve najbolje. Postoje muškarci koji imaju potrebu da se šminkaju, imaju promene na licu. Svi znamo da se za javno istupanje minimalna količina šminke stavlja - kaže on.

Šta je još Laza rekao, pogledajte u videu na početku teksta.

Inače, veliki broj javnih ličnosti došao je da podrži Lazino predavanje, Aleksandra Prijović, Milica Todorović, Jelena Tomašević, Nadica Ademov, Danijela Buzurović, Marina Tadić, Marina Visković, Ilda, Gordana i Sanela Šaulić.

Video: Jedan dan sa Cecom na Kipru: Pogledajte kako pevačica uživa u luksuzu sa porodicom i prijateljima

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša napravila spektakl u Pazovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA