Zorica Marković se drala na ženu iz publike koja je zaspala: "Alo devojko, budi se, samo spavaš"

 
 
  • 2

Iza gostiju u emisiji sedi publika koja prati dešavanja i aplaudira, a oni koji gledaju redovno, sigurno su zapazili ženu koja stalno sedi u prvom redu i ima prepoznatljivu frizuru

Zadruga Printskrin: Youtube/ Zadruga

Emisija "Narod pita" aktuelna je i nekoliko meseci nakon završetka Zadruge. Gledaoci vole da prate učesnike rijalitija i po izlasku iz imanja u Šimanovcima, a posebno im se dopada što mogu da se uključe u program i da im postave pitanje.

Iza gostiju u emisiji sedi publika koja prati dešavanja i aplaudira, a oni koji gledaju redovno, sigurno su zapazili ženu koja stalno sedi u prvom redu i ima prepoznatljivu frizuru.

Emisija u kojoj su gostovali Sandra Rešić i Miki Đuričić postala je viralna na društvenim mrežama, ali ne zbog njih dvoje, već zbog gledateljke koja je zvala da se obrati upravo ovoj ženi iz publike.

U nekom trenutku u emisiji, koja ide uživo, ova gospođa je zaspala, a tada je na vezi bila pevačica Zorica Marković, koja je ukazala na to da žena spava, te je svim silama pokušavala da je probudi.

Ona se drala u slušalicu, a čak je u jednom trenutku i počela da zviždi.

- Ona plava s kikicama samo spava. Pašće sa stolice, ne budite je bre. Alo devojko, probudi se jednom, samo spavaš - rekla je Zorica.

Voditeljka Ivana Šopić se izbezumila, ali umesto da stiša situaciju, ona je još i dodala: "Nije ona tu".

Video: Zorica Marković nam je otkrila zašto se ona i Vesna Zmijanac više ne druže, a bile su tako dobre

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša napravila spektakl u Pazovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heda

    5. septembar 2022 | 18:17

    e zoko,zoko kao osoba koja se busa da je humanista kako nisi posmislila da zena mozda malo zaradjuje a puno radi i da je ovo dodatni prihod za zivot...da mozda i ne spava da prehrani decu. ..nego iz emisije na posao i sve tako..raspitaj se malo pa se pravi frajer. Mislis da rezija nije primetila. Nesto ima dok je drze.

  • Djole

    5. septembar 2022 | 18:54

    Pa koliko je zanimljivo slušati pevače tj zadrugare na baterije i ja bih zaspao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA