Ekskluzivno! Sloba i Jelena saznali pol bebe, evo sa kime su dočekali radosnu vest

 
 
 ≫ 
  • 40

Pevač i njegova supruga iščekuju prvo zajedničko dete

Jedan od najzaposlenijih domaćih pevača, Sloba Radanović,iščekuje prvo dete sa izabranicom Jelenom koja je, kako smo nedavno ekskluzivno objavili, u 4. mesecu trudnoće.

Kako saznajemo, poznati par sada je saznao i pol bebe, a radosnu vest dočekali su i proslavili sa najbižim prijateljima, koji su im odnedavno i kumovi.

Reč je o Slobinom menadžeru Goranu Lečići Leki i njegovoj porodici, a tu su naravno bili i Jelenini sinovi iz prvog braka.

Kako izvor blizak Jeleni i Slobi otkriva za naš portal, njima je bilo potpuno svejedno kog je beba pola, već im je bilo važno da je zdravo i da je sve u najboljem redu.

Upravo to je potvrdio i prenatalni test koji je Jelena radila, a putem kog su ona i Sloba saznali da uskoro stiže - sin!

- Vest su saznali u društvu njenih sinova i kumova, a nakon toga su se uputili u Slobin rodni Zrenjanin, kod njegove mame Draginje, koja ne može da dočeka da se unuk rodi i da ga vidi - kaže izvor Telegrafa.

Podsetimo, kako je Telegraf pre nekoliko dana ekskluzivno otkrio Jelena je sada u 4. mesecu trudnoće i radost u njihovom domu je neopisiva.

Inače, Jelena i Sloba venčali su se 14. februara u Manastiru Dubnica, u mestu Božetići kod Nove Varoši, koji je posvećen Svetoj Trojici.

Video: Sloba Radanović gori bez Jelene u Budvi

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rada

    3. septembar 2022 | 21:30

    Njegov život njegova stvar ali ni ova a ni predhodne mu bas nisu bile za ponos. Žena sa dvoje dece prilika za momka svašta Draginja je satro bila odusevljena ali ko nju pita.

  • 😂

    3. septembar 2022 | 21:10

    Kako sa kim, pa sa Pamelom.

  • 🦧🦧🦧

    4. septembar 2022 | 10:05

    Žena je hit, sama piše konentare, želje čestitke i pozdrave😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA