Mina Vrbaški snima duet sa transrodnom osobom: Bivša zadrugarka uložila brdo para

 
 
  • 3

Elektra je odlučila da ponovo pomeri granice na balkanskoj muzičkoj sceni

Najpoznatija transrodna pevačica na našim prostorima, Elektra Elit, nakon kraće medijske pauze i hitova koje je zaređala, vraća se iz Švajcarske pravo u studio, i to kako bi snimila duet sa bivšom zadrugarkom, Minom Vrbaški.

Naime, kako saznaje Pink.rs, Elektra ni ovog puta nije štedela ni dinara kada su pesma i spot u pitanju, ali sve se odvija pod velom tajnosti.

Kako je Mina poznata po svom hitu "Kamasutra" koji se izdvojio na muzičkim platformama, transrodna pevačica je odabrala baš nju kako bi ukrstile glasove i napravile pravi bum na estradi.

Tako je Elektra odlučila da se vrati iz Švajcarske, gde živi i radi, i ponovo pomeri granice na balkanskoj muzičkoj sceni.

Kako sa saznaje, visokobudžetni spot snimiće se pod rediteljskom palicom našeg najpoznatijeg fotografa i reditelja Dejana Milićevića, te ne sumnjamo da će finalni produkt oduvati sve pred sobom.

Video: Svi se pitaju da li su u vrelim kadrovima silikoni: Nina Radulović raspametila snimkom

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša napravila spektakl u Pazovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    31. avgust 2022 | 08:12

    Pa zar Mina nije na sva usta pricala da ce se u potpunosti posvetiti fakultetu.Da joj je faks prioritet i da ce se samo na njega usredsrediti.

  • Goga

    31. avgust 2022 | 08:10

    Ahahahaha...joj,majko mila? Ko sve snima i bavi se pevanjem?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA