Misica precrtala Karića, ali ne i audi koji joj je on kupio

 
 
  • 11

Jovana i Stefan su nedavno raskinuli, a ona je rešila da zadrži sve što je dobila od Stefana

Misica Jovana Ljubisavljević i rijaliti učesnik Stefan Karić nedavno su raskinuli emotivnu vezu, a jedan poklon je Jovana zadržala. 

Misica se jedno vreme povukla iz medija i nije želela da daje bilo kakav komentar o njihovom raskidu, a poslednjih dana često kači storije koji se mogu povezati sa njenim osećanjima prema njemu.

Jovana je sada objavom na društvenim mrežama iznenadila sve. Naime, ona je objavila sinimak iz automobila koji joj je Karić pokloni pred ulazak u rijaliti, marke audi.

Podsetimo, Stefan je u emisiji "Narod pita" priznao da ga je Jovanino ponašanje "ohladilo":

- Jednostavno me njeno ponašanje ohladilo. Očekivala je više od mene. Po izlasku sam bežao od ljudi i nje, hteo sam da se osetim slobodno i da prodišem. Pitala je zašto me ne poljubiš? Zašto ne sediš pored mene? Stalno nešto zašto i to je uticalo na moju odluku. Slažem se da sam ispao loš. U jednu ruku fer, u drugu loš - rekao je Stefan.

Jovana Ljubisavljević Printskrin: Instagram/ljibisavljeviceva

Video: Stefan Karić ne želi više da ulazi u Zadrugu: Pokrećem svoj biznis na Zlatiboru

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša napravila spektakl u Pazovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma haaajde

    28. avgust 2022 | 20:56

    A sto bi se pokloni vraćali posle završetka veze? Jel su to pokloni ili pozajmice...nemojte onda kupovati skupe poklone a posle tandrkati o tome kako ste se zeznuli. Ili jesi, ili nisi dzek.

  • Drga

    28. avgust 2022 | 20:40

    Devojka je ostavila dugogodišnjeg decka zbog novca ...šta je senzacija sad ovo? Svako zna da je ona sponzoruša ...ova vest nema nikakv smisao

  • maki

    28. avgust 2022 | 21:42

    Da je kupio, uzeo bi nazad sigurno. E on kupio njoj, njemu da nije tate i maćehe, a i prezimena( mesaju devojke misle da je od onih Karica), samo bi imao one rumene obraze!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA