Darko Lazić se pohvalio mišićima: Pevač smršao 109 kilograma, a sada pokazao savršen izgled

 
 
  • 6

Lazić je na svom Instagram storiju objavio snimak iz teretane, a ova prizor definitivno niko nije očekivao, te su se pohvale na njegov račun samo nizale

Pevač Darko Lazić potpuno je promenio imidž i neke životne navike, a novim snimkom i fotografijama iz teretane izazvao je brojne reakcije i komentare javnosti.

Od operacije smanjena želuca Darko vodi računa o svojoj liniji i izgledu, pa se pored zrdave ishrane posvetio i napornim treninzima kako bi svoje telo doveo u formu.

Lazić je na svom Instagram storiju objavio snimak iz teretane, a ova prizor definitivno niko nije očekivao, te su se pohvale na njegov račun samo nizale.

"Ovaj čovek je neprepoznatljiv", "Bravo Darko!", "Lazić u epizodi - kriminalac u pokušaju", "Ovaj se konačno opametio", "Svaka čast, samo nastavi da se menjaš nabolje", "Bravo Darko", neki su od komentara.

Kako Darko vežba u teretani pogledajte u galeriji ispod.

Video: Darko dočekao na aerodromu bivšu verenicu: Uhvaćen s Marinom u emotivnom trenutku, snimak sve govori

(Telegraf.rs)

Video: Kakav hit snimak: Nekad su mu bile prateći vokali, posle mnogo godina opet su zapevali zajedno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    24. avgust 2022 | 06:04

    Još samo da malo nabilduje mozak, i to je to.

  • Bob

    24. avgust 2022 | 02:42

    Ali mozak isti

  • Olja

    24. avgust 2022 | 09:20

    Dobro,pohvalio si nam se misicima?Ajd' sad promeni nacin zivota,sve tvoje lose navike nek' budu proslost i kreni dalje u bolju buducnost.Budi odgovorniji prema sebi i prema drugima( prvenstveno prema deci) i onda mozes da kazes da si krenuo na bolje.Ovo nije nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA