Miljana Kulić uskoro izlazi iz bolnice: Bivša zadrugarka doktorima zadaje muke samo zbog ove stvari

 
 
 ≫ 
  • 8

- Doktorima baš zadaje muke, iako im je nekad i simpatična - rekao je izvor

Bivša zadrugarka Miljana Kulić, kako navode domaći mediji, trebala bi početkom sledeće nedelje da bude puštena na kućno lečenje.

Kako navodi izvor za Kurir, Miljani to još uvek nije zvanično saopšteno, ali jeste njenoj majci Mariji, koja ćerku nije videla otkad ju je i dovela u Beograd, a rijaliti učesnica će i nakon otpusta biti dužna da se redovno javlja na kontrolne preglede kako bi joj se pratilo stanje, koje je za sada stabilno, ali će morati i da pije prepisane terapije.

- Miljani je uvek na lep način sugerisano da je u bolničkoj zgradi strogo zabranjeno pušenje, pa čak i elektronskih cigareta. Kolege su joj već dva puta oduzele aparat. Ovog puta ih je sakrila ispod jastuka. Jedva su joj podigli glavu kako bi ih zaplenili i bacili. Po običaju je vikala i dramila, ali su lekari bili rigorozni - priča izvor za Kurir.

Nakon što se malo smirila, usledila je nova drama, i to opet zbog zabranjenih poseta. Kulićeva je tražila da joj dovedu majku i Bebicu.

- Iako je vrlo dobro upućena da su posete pacijentima zbog povećanog broja obolelih od koronavirusa zabranjene do daljeg, napravila je scenu i tražila da joj dozvole posete. Doktorima baš zadaje muke, iako im je nekad i simpatična - završava izvor za Kurir.

Video: Bebica zabrinut napustio Klinicki centar: Otkrio u kakvom je stanju Miljana

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša napravila spektakl u Pazovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    20. avgust 2022 | 19:22

    Zašto ne nastavi lečenje u Lazi? Nema potrebe da leži na VMA. Sad su joj drugi doktori potrebniji. Makar dok ne nastavi rehabilitaciju u Zadruzi.

  • Kamičak

    20. avgust 2022 | 19:25

    Ljudi zar ne postoji druga tema za pisanje? Dokle vise pisete i dajete prostor ljudima kojima je potrebna strucna medicinska pomoc? Nije ona za vasu stampu, vise je da se pozabavi neki psihoterapeut sa njom... Tuzno je sto je omladini ona uzor a ne recimo neki nas uspesan sportista ili sportiskinja. Bolje decu motivisati da se bave sportom i nekim umetnickim radom nego da im je zelja ulazak u rijaliti...

  • đure

    20. avgust 2022 | 19:44

    neka je živa i zdrava ali teško zdravlju društva u kojem su ona i njoj slični bilo kakva vest

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA