Aleks i Dejan pokazali u kakvom luksuzu uživaju u Egiptu: Pogled na more i raj oko njih

 
 
  • 10

Bivša zadrugarka se potom snimila u kupatilu, a za spavanje je odabrala crni kombinezon

Dejan Dragojević i njegova devojka Aleksandra Nikolić otišli su na prvi zajednički odmor u Egipat i odatle pokazali u kakvom luksuzu uživaju.

Smešteni su u apartmanu sa divnim pogledom na more, a kompleks je fantastično sređen i prijatan. Bivša zadrugarka se potom snimila u kupatilu, a za spavanje je odabrala crni kombinezon.

Ono u čemu će par uživati najviše izgleda da je hrana, budući da je Aleks i jutros snimala kako Dejan uživa u obimnom doručku.

Nema sumnje da će se par odmoriti i posvetiti samo sebi, posle drame koju su doživeli na aerodromu. Naime, oni su poneli previše prtljaga, zbog čega su nasred aerodroma morali da prebacuju stvari iz jednog u drugi kofer.

Kako uživaju na odmoru, pogledajte u galeriji:

Podsetimo, Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević započeli su romansu u rijalitiju "Zadruga", nakon što je Dejana supruga Dalila javno prevarila sa Filipom Carem. Iako mnogi nisu verovali u njihovu ljubav, oni su i dalje zajedno, te planiraju zajedničku budućnost.

Video: Tužićemo Dalilu ako ne vrati prezime Dragojević: Telegraf sa Dejanom i Davidom u Crnoj Gori

(Telegraf.rs)

Video: Ovako izgledaju roditelji Breskvice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zdravko

    14. avgust 2022 | 15:23

    Sve su to platili ovi što kukaju na male penzije i plate i što je hleb poskupeo tri dinara. Ali dok bude ovaca biće i vune.

  • Milica

    14. avgust 2022 | 15:42

    I opet povecanje penzija? Ne bih ja njima ni dinara dala povecanje sve bih to uplatila bolesnoj deci. Ovako mi SMS lecimo decu a penzioneri uplacuju neradnicima i olosu.

  • ?

    14. avgust 2022 | 14:25

    Alavost nagora osobina,posle ne ukradi,ne lazi,postuj oca i mater svoju...Gladdnik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA