Prava istina o zdravstvenom stanju Miljane Kulić: Ima problem zbog kojeg je pod stalnim nadzorom lekara

 
 
  • 38

Posle niza komplikacija, Miljani je u Kliničkom centru u Nišu izvađena slezina, bila je i u veštačkoj komi, a informacije o njenoj borbi za život uznemirile su javnost

Rijaliti zvezda Miljana Kulić prebačena je tokom jučerašnjeg dana u Klinički centar Srbije u Beogradu, a ona se već 8 dana bori za svoj život.

Miljana je od jutros stabilno, kako nam je rekao izvor blizak porodici Kulić, ali će još neko vreme morati da bude u bolnici.

- Ona je od jutros stabilno. Problem su trombovi koje ima i zbog toga mora da bude u bolnici pod konstantnim nadzorom lekara - kaže izvor za Telegraf.rs.

Podsetimo, posle niza komplikacija, Miljani je u Kliničkom centru u Nišu izvađena slezina, bila je i u veštačkoj komi, a informacije o njenoj borbi za život uznemirile su javnost.

I taman kada je objavljeno da se stabilizovana, te da je njeno zdravstveno stanje "ide na bolje", Nišlijka je juče hitno prebačena u Klinički centar u Beogradu.

Marko Đedović je sve vreme na vezi sa Miljane Kulić, Marijom, od koje je saznao najnovije informacije o njenom zdravstvenom stanju.

- Video sam se malopre sa Marijom. Nije tačno da Miljana gubi krv. Koliko sam upućen i koliko mi je Marija rekla, Miljanini nalazi su isti kao u Nišu, što zapravo znači da se stanje ne pogoršava. Svi u Kliničkom centru brinu o njoj, sve je urađeno od analiza koje su bile potrebne. Miljana je u istom stanju, dakle, ne pogoršava se, već je stabilno - rekao je Marko za "Pink.rs".

Video: Miljana Kulić se javila iz bolnice posle operacije: Sve što vas zanima pitajte moju mamu

(Telegraf.rs)

Video: Ovako izgledaju roditelji Breskvice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Molba

    7. avgust 2022 | 16:10

    Molim Miljanu da urgira kako bi i mog kuma, koji ima ozbiljne zdravstvene probleme, primili u KC. Doduše on nije rijaliti zvezda, vec je ekonomista i nije iz Niša, vec je iz Bgd-a. I pokušava mesecima... Bezuspešno!

  • Mile od Stalaća

    7. avgust 2022 | 15:32

    Mogu vam reći da nisam želeo da čitam tekst, već iz radoznalosti pročitao samo komentare.Danima nas zasipate informacijama o stanju nekakve Milijane, a po svim komentarima se konstatuje samo jedno.Želimo joj dobro zdravlje i da nas pustite više sa takvim likovima, koji su kao poznati( valjda kod nekih) a da ne znam ni čime se bave, nemaju nijedan talenat, ne znaju ništa ni da rade.Dajte prostora malo talentovanim ljudima, koji imaju šta kažu i pokažu pametno.Iz dana u dan ili je tu Karleuša i pokazuje svoju plastiku i foto šop ili se Mitrovićeva ćerka, koja sa svojim lepim princem se smeje sirotinji, razne "starlete" koje pokušavaju da podignu cenu svojih usluga, neki rijaliti nebitni frikovi bez ikakvih sposobnosti i talenata...Dajte neki konkurs recimo za nešto pametno da neko može da objavi neki svoj talenat u pisanju, sviranju, pevanju, slikanju...Podržite malo normalne stvari, a ne samo neke društvene devijacije.

  • Uf

    7. avgust 2022 | 14:01

    Stvarno su uznemirile javnost?! Vi se to sprdate sa nama?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA