Marija Kulić pozvala bivšeg zadrugara nakon što je Miljana stigla u Urgentni: "Očajna je, užasno se oseća"

 
 
 ≫ 
  • 8

- Tu se izdešavalo sve i svašta. To je sve meni Marija rekla. Posle svega toga sve komplikacije su normalna stvar tako urađenih operacija - rekao je Đedović

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić je primljena u Urgentni centar u Beogradu, a Marko Đedović je otkrio detalje razgovora sa njenom majkom Marijom Kulić.

- Rade se analize, sve se radi, u šok-sobi je, Marija je u očajnom stanju kako mi sada piše, užasno se oseća. Miljana je primljena u Urgentni centar u Beogradu - rekao je Marko Đedović u emisiji "Novo Jutro" i dodao:

- Marija mi je rekla da su joj u bolnici u Turskoj rekli da može da ide kući avionom, posle 4 dana može da se kreće i da ide u svoju državu. Kada su se dešavale prve komplikacije, informacija koju ja imam, je da je intervencija urađena agresivno.

- Tu se izdešavalo sve i svašta. To je sve meni Marija rekla. Posle svega toga sve komplikacije su normalna stvar tako urađenih operacija - rekao je Đedović.

Podsetimo, Marija Kulić se tokom jučerašnjeg dana oglasila i rekla da ne može da kaže da je Miljana dobro.

- Nisam najbolje. Miljana je zbrunuta, svi su oko nje i rezultati su za sada zadovoljavajući. Ne mogu da kažem da je dobro, za mene je dobro tek kad dođe kući. Lekari se trude da joj bude bolje, svakako joj je bolje nego što je bilo, ali za neke idealne rezultate tek kada dođe kući i vreme treba da prođe. Iscrpljena je, dve operacije je ubrzo imala jednu za drugom. Samom tom operacijom smanjenja želuca gubi vitamine, jer ne unosi hranu, tako da joj treba vremena da se oporavi. Imamo poverenje u lekare - rekla je Kulićka tada.

Video: Miljana Kulić se javila iz bolnice posle operacije: Sve što vas zanima pitajte moju mamu

(Telegraf.rs)

Video: Zejna objavila projekat "Nova rasa", koji predstavlja mini-film i tri nove pesme i spota

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laza

    6. avgust 2022 | 15:34

    Na intenzivnoj nezi, bori se za život, a dopisuje se sa Đedovićem?! Pa dobro bre ljudi, da li stvarno neko veruje u sve ovo?😀

  • Kursumloja

    6. avgust 2022 | 16:21

    Ko drugi no Djedovic alapaca muska! Odi sine nadji decka sebi...

  • Arka

    6. avgust 2022 | 16:15

    Marija i bebica sami,nesto ce im da fali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA