Miljani se ponovo pogoršalo zdravstveno stanje? Kulićeva vodi bitku za život, isplivale nove informacije

 
 
  • 17

Iako joj se poslednjih nekoliko dana stanje poboljšalo, navodno je došlo do preokreta

Posle drame i borbe koju je Miljana Kulić poslednjih dana preživela, zdravtsveno stanje joj se navodno ponovo pogoršalo.

Miljana Kulić je od subote u Kliničkom centru Niš, gde joj je izvađena slezina, zbog unutrašnjeg krvarenja, nakon operacije želuca u Turskoj. Rijaliti učesnica je iz intenzivne nege, spuštena u poluintenzivnu negu i njeno zdravstveno stanje je bilo bolje i stabilnije, ali je i dalje bila pod 24-časovnim posmatranjem.

Iako joj se poslednjih nekoliko dana stanje poboljšalo, kako "Pink" prenosi, navodno je došlo do preokreta.

Nažalost, Miljani se stanje ponovo pogoršalo.

Marija je juče tokom dana otkrila da ne može da kaže da je Miljana dobro.

- Nisam najbolje. Miljana je zbrunuta, svi su oko nje i rezultati su za sada zadovoljavajući. Ne mogu da kažem da je dobro, za mene je dobro tek kad dođe kući. Lekari se trude da joj bude bolje, svakako joj je bolje nego što je bilo, ali za neke idealne rezultate tek kada dođe kući i vreme treba da prođe. Iscrpljena je, dve operacije je ubrzo imala jednu za drugom. Samom tom operacijom smanjenja želuca gubi vitamine, jer ne unosi hranu, tako da joj treba vremena da se oporavi. Imamo poverenje u lekare - rekla je Kulićka tada.

Video: Miljana Kulić se javila iz bolnice posle operacije: Sve što vas zanima pitajte moju mamu

(Telegraf.rs)

Video: Zejna objavila projekat "Nova rasa", koji predstavlja mini-film i tri nove pesme i spota

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    5. avgust 2022 | 19:29

    Teško onome ko dodje u Niški klinički centar...pogotovo na ,,Hematologiji" Za doktore,sve pohvale! A medicinske sestre su najvece zlo koje postoji...Moja majka je nažalost preminula na tom odeljenju...zadnju nedelju nije mogla sama da se opslužuje...sestre su toliko bezobraze da jadnoj zeni nisu hteli ni da joj parče hleba i čašu vode da daju...plakala je jadna majka i molila me da ih zovem da je nahrane...užas...valjda Bog vidi sve ,pa će da ih nagradi!!! Umrla je u 5:25 h.A čuli smo se uveče oko 23 h.molila je da joj donesu vodu i da je okrenu na stranu!!! Ujutro u 8 h.zvala je dežurna doktorka i saopštila mi je tužnu vest.... Sramotaaa...jedini koji vredi je ,,tehničar" Boki-Boris...to je Andjeo ,a ne ljudsko biće...do kraja života sam zahvalan tom čoveku...Boris-Odeljenje ,Hematologije,klinički centar Niš!!!!!!!

  • JS

    5. avgust 2022 | 19:34

    Ostavite se više pisqnja rekla kazala. Mama je rekla, dečko je rekao... Oglasio se KC Nuš, izdao saopštenje, oni su u ovom trenutku jedini merodavni da izveštavaju o stanju, bilo kog pacijenta. Ne pravite od ovoga Cirkus. Neka žena bude dobro, ostavite se pritiska na sve.

  • JO

    5. avgust 2022 | 20:03

    Kako gubi vitamine? Gde njoj stoje ti vitamini pa ih gubi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA