Jedva punoletna, a već ugradila silikone: Zadrugarka Milica Veselinović na meti kritika

 
 
  • 15

Milica se odmah svojim novim grudima pohvalila na društvenoj mreži Instagram, kada je objavila fotografije na kojima je u prvom planu njen dekolte

Bivša zadrugarka Milica Veselinović (18) odlučila je da stavi silikone u grudi. 

Milica se odmah svojim novim grudima pohvalila na društvenoj mreži Instagram, kada je objavila fotografije na kojima je u prvom planu njen dekolte.

Međutim, mnogi se pitaju da li je pametno da sa jedva 18 godina, kada joj se telo u potpunosti nije razvilo, stavlja silikone tako mlada.

Na Tviteru su već počeli da se nižu negativni komentari povodom plastične operacije koju je zadrugarka uradila.

- Bruka i sramota. Je l ima ona roditelje da je posavetuju da ovo ne treba da radi? Izgleda da je današnjih devojkama bitan samo fizički izgled, a inteligencija ne - neki su od komentara.

Video: Milica ljubomoriše Mensuru zbog viđanja sa Mimom

(Telegraf.rs)

Video: Zejna objavila projekat "Nova rasa", koji predstavlja mini-film i tri nove pesme i spota

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shampita

    4. avgust 2022 | 23:34

    Ne znam cemu kritike? Zivimo u drustvu u kome caruju Luna, Kija, Ceca, JK....Samo o njima se pise. Clanak iznad ovog je JK u toplesu. Mediji, modne kuce, svi redom takav izgled forsiraju. O osobama sa tim "karakteristikama" se samo pise, svuda redom, ne samo ovde. To je ideal kome se tezi? I sta ce devojke tih godina i mladje da pomisle? Da to tako treba. Kada bi prestali da nam plasirate gole pozadine nebitnih osoba u mikro bikiniju, starleta koje su zaboravile da ubuku gace a slicevi samo sevaju i poceli da pisete o osobama koje nesto imaju u glavi i koje su nesto postigle u zivotu mozda bi bilo drugacije. Ovako, tema svih rubrika "zabava" su starlete i pevaljke koje ni majka ne bi prepoznala i fudbaleri koji nista u glavi nemaju sem sposobnost da jure za loptom i tim istim starletama i pevalhkama. To su nam uzori pa nema razloga da se cudimo bilo cemu.

  • Hulk

    4. avgust 2022 | 21:33

    Da je pametno nije ali sat sada nije 100 nego 200 €.

  • Žeks

    4. avgust 2022 | 21:42

    I to treba sutra da bude nekome žena, da bude brižna majka! Joj Srbijo kukala nam majka!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA