Bebica došao Kulićevoj u posetu: "Miljana ima svu potrebnu negu"

 
 
  • 1

Miljanin dečko Bebica, rekao je da se njeno zdravstveno stanje poboljšava, a onda otkrio da im treba malo mira

Marija Kulić zajedno sa mužem Sinišom, ali i Miljaninim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom stigla je danas u posetu ćerki.

Nišlijka je sa Intenzivne nege prebačena na odeljenje Klinike za digestivnu hirurgiju UKC Niš.

Miljanin dečko Bebica, rekao je da je njegovoj devojci sada najpotrebniji mir, te da se njeno zdravstveno stanje poboljšava.

- Miljana je dobro, oporavlja se. Zamolili smo da nas ne zovu, ne uznemiravaju. Obratićemo se svima zvanično. U kontaktu smo sa doktorima i Miljanom, svi su uz nju ima svu negu. Marija će se obratiti u utorak svima, samo da nas više niko ne zove do tada da malo odmorimo. Miljana je bolje, sve je Marija već rekla kako jeste, samo da ovo sve prođe i da njoj bude bolje, ništa drugo nije važno - rekao je Bebica za "Telegraf.rs".

Da podsetimo, Siniša i Marija Kulić u društvu Bebice došli su danas u UKC NIŠ da dobiju informacije o Miljanom zdravstvenom stanju i da joj donesu stvari koje su joj potrebne. Kulići su došli svojim BMW džipom, dok je Bebica stigao Mercedesom sa niškim registarskim oznakama.

Video: Obezbeđenje moralo da reaguje: Miljana ponovo šamarala Bebicu

(Telegraf.rs)

Video: Zejna objavila projekat "Nova rasa", koji predstavlja mini-film i tri nove pesme i spota

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA