Majka Kike Đukić objavila misteriozno oproštajno pismo pokojne ćerke: "Kako ga je napisala nakon smrti?"

 
 
 ≫ 
  • 9

Nataša je odlučila da na kraju videa objavi i oproštajno pismo, koje je navodno Kika napisala pre nego što je navodno izvršila samoubistvo

Poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić preminula je prošle godine u decembru, a njena majka Nataša ne miri se sa činjenicom da je njena ćerka izvršila samoubistvo.

Naime, spekulisalo se da je Kika izvršila samoubistvo, kao i da je mesecima bila izuzetno depresivna i nesrećna. Međutim, pre samo nekoliko dana Kristinina majka Nataša Đukić na Jutjub platformi objavila je snimak u kom je iznela tvrdnje da je njena ćerka zapravo ubijena.

- Ćerka Jelena mi je rekla da je, kad je bila na prepoznavanju tela, ispod Kikinog oka videla masnicu, kao da ju je neko udario pesnicom. Možda je Kika baš zbog tog udarca ležala u onom položaju. Drugarica je rekla da mi je javila da je Kiki loše, a da sam joj ja rekla da spremam rođendan. Rekla je i da je Kika dva puta pokušala da se ubije, što nije istina - pričala je Nataša.

- Detektivske agencije su mi odmah rekle da nisu zainteresovane čim su čule ime moje ćerke. Jednom je rekla dečku da će da se ubije, pa ju je on vodio i u "Lazu", ali je tamo odmah rekla da se ne bi ubila, nego je samo htela da dođe do nje. Kika je bila veliki manipulator, kad je ljubav u pitanju, i veoma sebična. Nikad se ne bi ubila. Bog neka prašta svima, mojoj ćerki se moglo pomoći. Kikino navodno oproštajno pismo je napisano dan nakon što je ubijena. Ona nije mogla da napiše to pismo, već neko drugi.

Nataša je odlučila da na kraju videa objavi i oproštajno pismo, koje je navodno Kika napisala pre nego što je navodno izvršila samoubistvo. Međutim, Nataša je i tu objasnila da postoji misterija i sumnja da je neko drugi napisao čitavu poruku.

- I još jedna stvar, neka mi neko objasni kako je Kika mogla da ostavi oproštajno pismo nakon što je preminula? - napisala je Nataša, aludirajući na to da je u belešlki na kompijuteru pokazano da je pismo napisano dan nakon Kikine smrti u 12.50 časova.

Na pismu se mogu videti poređena imena Milan, Ivana, Ana, a pre svega stajalo mama.

Vreme oproštajnog pisma Kristine Kike Đukić pogledajte u nastavku teksta.

Kika Đukić Prinskrin: Youtube/ Kristina Kika Đukić

Video: Sahrana Kike Đukić: Porodica skrhana od bola prima saučešća

(Telegraf.rs)

Video: Zejna objavila projekat "Nova rasa", koji predstavlja mini-film i tri nove pesme i spota

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iz kraja

    4. avgust 2022 | 15:39

    Au zeno, drugarica njena ti je rekla da je vec pokusala razmisljala da se ubije i ti ne verujes. Ok...onda decku njenom je ONA SAMA REKLA da ce se ubiti i ti to opravdavas manipulacijom??? Ajde nije bitno, koliko sam video u njenom telu su nadjeni mdma i jos neka droga, mdma sam i sam koristio mnogo puta dok jednu noc nisam preterao i mogao takav kurslus da napravim da me niko ne bi oprao od toga ni bog sveti i onda sam stao, ljudima svasta pada na pamet kad su pod dejstvom, mozda se nije s namerom ubila,mozda se predozirala, tebi je to tesko da prihvatis, ona lepa devojka da se drogira ajde musko pa i nekako, ni moji nisu znali nista, a ja se ubijao od droge svaku drugu noc a preko dana igrao fudbal trenirao i ko bi posumnjao ?niko ,a kamoli roditelj, Niko nju nije ubio,predozirala se ili se ubila, ja pricam roditeljima vec godinama da vi POJMA NEMATE o svojoj deci da veze nemate o njima, jedno su kuci a drugo su na ulici, tako je od kolege klinac isto trenira fudbal sve super momak i na kraju ga uhvatili policajci kako svercije imigrante u zemlje eu !?!? a ja sam ga upozoravao onako izokola da su deca mangupi i da im svasta pada na pamet (misleci upravo na njegovog klinca) i da se ne bi iznenadio kad naprave glupost neku..i eto ga zaglavio 6 meseci zatvora (samo) .. ne znate svoju decu,prihvatite to.

  • W

    4. avgust 2022 | 14:44

    Samo napred dok pravda ne izadje na videlo.

  • Gana

    4. avgust 2022 | 17:21

    Jeste ,devojka ubijena,ubio je pogresan put i poremecen sistem vrednosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA