Ana Sević se provodila na plaži na kojoj je nedavno uživao Đoković: Za samo četiri sata potrošila 3.000 evra

 
 
 ≫ 
  • 10

- Uživali su u skupom vinu, azijskoj hrani i dobroj muzici - rekao je izvor

Pevačica Ana Sević trenutno sa suprugom Danijelom boravi u Crnoj Gori, gde je navodno samo za četiri sata potrošila 3.000 evra.

Ana je sa mužem, ćerkama i sinom odsela u hotelu u Budvi, ali je bračni par prekjuče rešio da svoju decu ostavi dadiljama i ode na luksuznu žurku u Porto Novom.

- Ana i Daniel su odlučili da se časte! Otišli su na jednu luksuznu plažu, na kojoj je nedavno bio i Novak Đoković - rekao je izvor i dodao:

- Uživali su u skupom vinu, azijskoj hrani i dobroj muzici i to zadovoljstvo ih je koštalo čak 3.000 evra - priča izvor ia Informer blizak pevačici, koja se time pohvalila na Instagramu i pozirala na ljuljašci iznad mora.

Pratioci su je pohvalili da je za samo pet meseci od porođaja vratila devojačku liniju, a Ana je rekla da joj to nije bilo teško jer sve vreme juri za decom.

- Za manje od dve godine rodila sam dvoje dece, a nisam ni mlada, bogami. Sena ima samo godinu i po, a Simeon pet meseci, ali upadneš u taj neki fazon i ništa ti nije teško. Lorena je starija i odgovorna, uvek je tu da pripomogne - rekla je Sevićeva.

Ana Sević Printskrin: Instagram/anasevic

Video: Ana Sević pokazala mladež na nezgodnom mestu: Pleni na Mikonosu u bikiniju, otkrila detalj na telu

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ooo

    3. avgust 2022 | 10:51

    A čime se bavi gospodin lada može lagano da da 3000e za ručak ili večeru ma gde to bilo?

  • sara

    3. avgust 2022 | 12:06

    Ne razumem pa muz ima pare šta treba da sedi ispred trafike Nemam protiv ni trafike ni lux restorana Neka svako uživa u skladu sa svojim mogucnostima Nikome ne zavidim imam ali uvek čovek hoće više ja iskreno ne želim jer znam da nije sreća para puna vreća imala sam i previše i tada sam bila najtuznija Lepše mi je skromnije a sa osmehom

  • Dini

    3. avgust 2022 | 11:11

    Odakle joj tolika lova, kada dugo ne peva?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA