Krstinja Todorović se oglasila povodom operacije Miljane Kulić: "To je ozbiljan poduhvat, žao mi je"

 
 
 ≫ 
  • 1

- Nadam se da će se vrlo brzo oporaviti - rekla je ona

Rijaliti učesnica Miljana Kulić podvrgla se operaciji želuca u Turskoj, nakon čega su usledile komplikacije, te je hitno operisana u Kliničkom centru Niš.

Pevačica Kristinja Todorović takođe se podvrgla ovoj intervenciji, a sada se oglasila povodom Miljanine situacije i poželela da se što pre oporavi.

- Prvenstveno jako mi je žao zbog Miljaninog stanja, iskreno se nadam da će se oporaviti i svim srcem sam uz nju. Ja sam neko ko je odradio operaciju u Podgorici kod profesora, vrhunskog stručnjaka i uvek sam za to kada su takvi zahvati u pitanju da se ide kod proverenih stručnjaka - rekla je Krstinja, pa nastavila:

- Ja nisam imala komplikacije, dobro sam to podnela, osim naravno restrikcije koju moraš poštovati kako bi rezultati bili vidni. To je zaista ozbiljan zahvat koliko god se činilo da je to rutinska operacija, treba mu pristupiti ozbiljno i odgovorno - kaže pevačica.

- Žao mi je zbog Miljaninog stanja i nadam se da će se vrlo brzo oporaviti i da će se vratiti još jača nakon svega - zaključila je Kristinja Todorović za Espreso.

Video: Krstinja Todorović o rezultatima operacije i naglog mršavljenja: Dolaziću u miniću uskoro

(Telegraf.rs)

Video: Zejna objavila projekat "Nova rasa", koji predstavlja mini-film i tri nove pesme i spota

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vrzino kolo

    2. avgust 2022 | 07:42

    Gojazne bi htele da budu mršave a mršave bi htele da budu srećne…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA