Oglasila se Marija Kulić: Ne odvaja se od ćerke, zamolila ljude da joj pošalju ovo

 
 
  • 11

Miljanini roditelji strahuju za ćerkin život, a sada je majka Marija otkrila šta je njenoj ćerki hitno potrebno kako bi joj se stanje poboljšalo

Zdravstveno stanje Miljane Kulić jako je kritično nakon što je posle komplikacija usled operacije smanjenja želuca, izvađena slezina. 

Njeni roditelji strahuju za ćerkin život, a sada je majka Marija Kulić otkrila šta je njenoj ćerki hitno potrebno kako bi joj se stanje poboljšalo.

- Ono što nam je sada potrebno su vitamini američki B12 od 1000 mikrograma i D3 vitamin. Ali obavezno u kapima ili za infuziju. Najkvalitetniji su u Americi, ovde na našem tržištu su lošiji, a i iscrpljene su zalihe vitamina. To je ono što nam je hitno potrebno, pa ako može neko iz inostrantsva da se javi i pošalje- kaže uznemirena Marija.

Ona je sve vreme u bolnici uz naslednicu.

- U bolnici sam i čekam. Sve vreme sam uz nju, pustili su me da budem pored Miljane. Ona spava, a i dalje je neizvesno. Juče su joj dali 2,5 litre krvi, ali ne znam da li će biti potrebno još i da li imaju dovoljno - kaže Marija za "Informer".

Podsetimo Miljana je u Turskoj pre nedelju i po dana imala operaciju smanjenja želuca koja se po njenom dolasku u Srbiju iskomplikovala, te je rijaliti učesnica završila u Novom urgentom centru u Nišu gde su joj lekari odrstranili slezinu.

Video: Miljana Kulić se javila iz bolnice posle operacije: Sve što vas zanima pitajte moju mamu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deni

    1. avgust 2022 | 11:05

    Pa brinu za njen život još kako, mora neko da im zarađuje, kad niko drugi ne radi, a navikli da se rasipaju novcem, koji im mentalno obolela ćerka godinama zarađuje po rialitijima. Kad ne bude više mogla da im punu novčanike, smestiče je u neku ludnicu doživotno. To je valjda ta majčinska ljubav made in Marija Kulić.

  • Vodolijax

    1. avgust 2022 | 10:44

    Ovu porodicu novac je totalno uništio......Daj Bože da umrem u siromaštvu od starosti......

  • tea

    1. avgust 2022 | 10:25

    toliko fanova sigurno ce neko poslati iz amerike posto su najbolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA