Stižu papiri za razvod! Dejan i Dalila će se naći oči u oči bez kamera, ovoga se zadrugarka boji

 
 
 ≫ 
  • 2

- Dalilu je pomalo i strah da će Dejan promeniti ploču, te da će ipak zatražiti deo imovine

Još uvek zakoniti supružnici Dalila i Dejan Dragojević uskoro će se naći oči u oči na sudu kako bi i zvanično okončali brak.

Pobednik Zadruge i drugoplasirana su podneli zahtev za razvod dok su još bili u rijalitiju podneli su papire za razvod braka nakon što ga je ona prevarilasa Filipom Carem.

Posle mnogobrojnih skandala, uvreda i fizičkih okršaja, ovaj bivši par će se suočiti uskoro oči u oči na sudu, kako bi okončao brak i formalno. Tim povodom se oglasio izvor blizak bivšim supružnicima i otkrio sledeće detalje:

- Dalila jedva čeka da se taj brak okonča i formalno, jer se potajno nada da će se uskoro pomiriti sa Filipom, ali i jer ne može da podnese to što je Dejan u srećnoj vezi sa Aleksandrom, dok ona plače za ljubavnikom. Pomalo ju je i strah da će Dejan promeniti ploču, te da će ipak zatražiti deo imovine, iako je rekao da ništa neće da deli sa njom - rekao je izvor i dodao:

- Dejan uživa sa Aleksandrom, pokušava da nadoknadi svaki trenutak koji je provela sama, dok je on bio u Budvi. Smeta mu što se Dalila i dalje predstavlja kao Dragojević, pa u tom pogledu jedva čeka da ode na sud. Njega je strah da će Dalila, kao po običaju, praviti rijaliti i u sudnici jer je navikao na njene skandale i scene - završava izvor blizak njima za "Blic".

Podsetimo se, Dalila i Dejan su potpisali papire za razvod braka dok su još bili na velelepnom imanju u Šimanovcima, ali su svi mislili da je to njihova igra kako bi izašli kao pobednici. Zbog toga se i Dragojević nedavno oglasio

- Vidim da svi mlate praznu slamu! Papiri za razvod su predati u sud! Ne oglašavam se nikada, ali čisto da znate. Čeka se poziv od suda! - napisao je David u objavi na Instagram profilu i svima stavio do znanja da ovo nije igra, već pravo stanje stvari.

Video: Dragojevići otvorili vrata svoje kuće u Veterniku: Biljana spremila sobu za sina, a ovde živi Dejan

(Telegraf.rs)

Video: Zejna objavila projekat "Nova rasa", koji predstavlja mini-film i tri nove pesme i spota

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fredy

    28. jul 2022 | 16:46

    Zatelite srecu jedno drugom i nema povratka, kakav strah, glupisti, po tome se vidi da niste jedno za drugo, bolje pre, nego kasnije sa decom.

  • samorealno

    28. jul 2022 | 17:29

    Smatram da Dejan treba da bije bitku da uzme sve sto mu zakonski pripada.Isto tako znam da on nista ne zeli od toga i to podrzavam,ali treba da uzme i da nadoknadu pokloni u vidu stipendije nekom djetetu,studentu ili ta taj iznos uplati za lijecenje nekog dijeteta..ili pomoci nekom poljuprivredniku...ugl.opcija je mnogo kako pametno iskoristiti to jer puno ljudi je u potrebi.Njemu bi to bilo dobro djelo ili sadaka,nekome bi bio zivot spasen ili bi neko dobio priliku studirati i sl.U svakom slucaju bolja opcija nego ostaviti tj.pokloniti Dalili. Smatram da bi to bilo fer i zakonski i ljudski i vjerski da Dejan to uzme .Znam da bi to bile peripetije dok se to ne zavrsi,lakse je reci necu nista,ali stvar je principa.Iskreno se nadam da ce Dejan potrazivati svoj dioo,i svako dobro mu zelim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA