Miljana Kulić se nije pojavila na rođendanu sina Željka: Kulićeve napravile luksuznu proslavu za mezimca

 
 
 ≫ 
  • 2

Željko je veselo trčkarao oko Marije i Siniše koji nisu skidali osmehe sa lica

Marija  MiljanaTijana Kulić Foto: A. Nalbantjan, Pink TV, Instagram/ticakulic

U domu porodice Kulić nakon mnogobrojnih drama konačno je na red došlo i slavlje, s obzirom na to da je danas rođendan sinu Miljane Kulić, malom Željku.

Ponosna baka Marija podelila je video snimke na društvenoj mreži Instagram gde se može videti da su se makimalno potrudili da sve izgleda savršeno.

Srebrni i plavi baloni krasili su ambijent pored visokih svećnjaka u kojima se nalazilo i šareno cveće. Željko je veselo trčkarao oko Marije i Siniše koji nisu skidali osmehe sa lica.

Međutim, ni na jednom snimku se ne vidi njegova majka Miljana, a ni njen dečko Nenad Macanković Bebica, međutim kako se Miljani pre nekoliko dana slošilo pred emisiju, te je morala da otkaže gostovanje u istoj, fanovi Kulićeve zaključili su da bivšoj rijaliti učesnici i dalje nije baš najbolje.

Veliku pažnju privukla je Miljanina sestra Ana koja se pojavila u uskoj crnoj haljini koja je pripijena uz telo istakla sve atribute mlađe Kulićeve.

Na današnjoj proslavi se sasvim očekivano nije pojavio ni Željkov biološki otac Ivan Marinković, koji je u nekoliko intervjua za domaće medije istakao da ne želi da vidi sina "jer je Miljana upisala "nepoznato" kao ime oca".

Podsetimo, mali Željko je po rođenju dobio titulu "rijaliti-bebe" budući da je začet u "Parovima", da bi zatim Miljana iznela trudnoću u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", a naposletku je ušla sa sinom u drugu sezonu. Mnogi osuđuju Miljanu od samog Željkovog rođenja da je loša i neodgovorna majka te da ga zbog toga odgaja njena majka Marija.

Video: Ne znaš ti kada smo se Zola i ja pobili za Željkov rođendan iza kuće: Miljana o ratu i miru

(Telegraf.rs)

Video: Zejna objavila projekat "Nova rasa", koji predstavlja mini-film i tri nove pesme i spota

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ја

    27. jul 2022 | 19:34

    Деца,на жалост,не могу да бирају родитеље.Не мислим на ово дете,него иначе...

  • toyi

    28. jul 2022 | 08:34

    Duso slatka neka si ziv i zdrav sto godina date prati sreca kroz zivot🎂❤❤❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA