Aleksandra Nikolić razvezala jezik: Otkrila šta misli o Dalili i Caru, a nju nije želela da komentariše

 
 
  • 3

- Je l moram i njih da komentarišem, auuu - rekla je ona

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić, skenirala je aktuelne teme koje su drmale Zadrugu svih 10 meseci, ali i teme koje drmaju Srbiju od kako se rijaliti završio.

Aleksandra je na svoj način vrlo oštro i otresito komentarisala ponuđene teme, a tema koja joj je najviše zasmetala bila je zasigurno Dalila Dragojević, međutim prvo je progovorila o Milici Veselinović.

- Nema razloga da se stidi, svi smo ljudi, ma kakvi god boju kože imali. Za mene su pričali da sam romkinja pa šta je tu loše, ja da jesam stvarno ne vidim razlog da se to krije, tu ništa loše nema. Sve i da je to komentarisala u Zadruzi ja se iskreno ne sećam, ali opet ponavljam ako jeste nema čega da se stidi - govori Aleksandra.

Matora i Mc Aleks viđene su u jednom restoranu tokom večere, pa je bivša zadrugarka iznela svoj stav o tome.

- Nakon svih onih budalaština koje su se izdešavale unutra svakako da su trebale da porazgovaraju. Ipak ljudski je sa nekim sesti i reči kako stoje stvari ako si sa nekim hleb delio 10 meseci. Kakav god da je to odnos bio, smatram da posle onih skandala na finalu i svega što se desilo, njih dve trebaju da sednu i da srede svoje odnose - ističe bivša rijaliti učesnica.

Aleksandra je prokomentarisala i to što je Marijana Zonjić provela noć sa Mensurom.

- Pa dobro ništa neočekivano, ne bih komentarisala dalje tu devojku, a o Mensuru mislim sve najlepše - komentariše Nikolićeva.

Svima je bio skandalozan još jedan raskid Dalile Dragojević i Filipa Cara samo 24 sata nakon završetka rijalitija, a sada je priznala i Aleks šta misli o tome.

- Je l moram i njih da komentarišem, auuu... Ništa neočekivano, verovatno će se pomiriti ukoliko se već nisu do sada izmirili - bila je kratka Aleksandra.

Skandal koji je potresao celu Srbiju jeste preljuba Predraga Pece Rospopovića sa Majom Marinković, a sada je navode da su preljubnici spavali u krevetu Aleksandre Subotić prokomentarisala i Aleksandra.

- Majin postupak je jako ružan, ipak su one bile jako dobre drugarice kolio se sećam. Žao mi je Aleksandre u celoj toj situaciji, ipak ona ima dete sa tim čovekom, a i kroz život se mnogo patila - završava Aleks za emisiju "Zadrugari na skeneru".

Video: Aleks pomenula bivšeg dečka, Dragojević poludeo od besa: Dejan raskinuo sa njom

(Telegraf.rs)

Video: Zejna objavila projekat "Nova rasa", koji predstavlja mini-film i tri nove pesme i spota

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veljaš

    27. jul 2022 | 08:57

    Pa šta ima pozitivno da se kaze za Dalilu

  • Beo-gradjanka

    27. jul 2022 | 13:45

    Ova je toliko glupa devojka, bolje da čuti jer kad progovori to je uglavnom trash!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA