"Ja više nemam mnogo vremena": Ovako je čuveni Lister govorio o svom zdravlju

 
 ≫ 
  • 0

Poznatog glumca javnost pamti kao Listera iz "Porodičnog blaga", a mnogi ga se sećaju i po ulogama u ostvarenjima "Sinđelići", "Jagoda u supermarketu" i "Bela lađa"

Legendarni glumac Branko Cvejić preminuo je večeras u 76. godini, saznaje Telegraf.rs.

On je pre 20 dana hitno hospitalizovan nakon što mu je pozlilo tokom probe u pozorištu, a iako je bio stabilno, bio je u veoma teškom stanju, te je nažalost, izgubio bitku.

Branko Cvejić nije se često pojavljivao u javnosti, a pre dve godine imao je zdravstvenih problema. Prošle godine je u jednom intervjuu govorio o zdravstvenim problemima.

- Idem redovno na kontrole, naravno. Imao sam stvarno sjajne lekare, izvanredne. Znate, čim se radi o nečemu oko srca to je dosta komplikovano. Sada sam odlično, hvala na pitanju - rekao je tom prilikom, ne iznoseći više detalja, dok je poznato da mu je ugrađen bajpas posle operacije na srcu.

On je o svom zdravlju govorio i na početku pandemije korona virusa.

- Što reče jedan moj prijatelj, stariji od mene, stručan u oblasti epidemiologije: ako ne umremo od korone, umrećemo od gladi kad virus prođe. A u svakoj dobroj šali glavnu ulogu igra zbilja. Ja više nemam mnogo vremena, a odgovorno mogu da poručim svakome, pogotovo mlađima: treba ceniti vreme na vreme - izjavio je tada glumac.

Poznatog glumca javnost pamti kao Listera iz "Porodičnog blaga", a mnogi ga se sećaju i po ulogama u ostvarenjima "Sinđelići", "Jagoda u supermarketu" i "Bela lađa".

Podsetimo, proslavljeni srpski glumac preminuo je danas, a 20 dana ranije primljen je u bolnicu zbog problema sa srcem.

Video: In memoriam Branko Cvejić: Preminuo kultni Bane Bumbar

(Telegraf.rs)

Video: Zejna objavila projekat "Nova rasa", koji predstavlja mini-film i tri nove pesme i spota

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA