Dragojevići se ludo provode u Budvi: Dejan stavio kacigu na glavu, pa "povukao" nargilu

 
 
  • 2

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak koji dokazuje koliko mlađem Dragojeviću prija izlazak iz rijalitija i koliko se dobro provodi na crnogorskom primorju

Pobednik pete sezone Zadruge Dejan Dragojević, posle rijalitija i razvoda od Dalile potpuno se opustio, te je otišao na odmor, a čim je kročio u Crnu Goru, rešio je da živi punim plućima i provodi se sa prijateljima.

Naime, Dejan i David svoje slobodno vreme provode u Budvi, a svakodnevno se provode sa društvom što pokazuju i na društvenim mrežama.

Na Instagramu je osvanuo snimak koji dokazuje koliko mlađem Dragojeviću prija izlazak iz rijalitija i koliko se dobro provodi na crnogorskom primorju.

Dejan je na snimku pio pivo i pušio nargilu, a sve vreme bio je raspoložen i nasmejan, te je u jednom trenutku stavio kacigu na glavu i tako nasmejao mnoge.

Podsetimo, Dejan je otišao na odmor sa bratom Davidom i njegovih drugarima, a sa njim nije krenula Aleksandra Nikolić.  S obzirom na to da se Dejan zabavlja po Budvi, pojavile su se spekulacije na mrežama da je prevario devojku.

Jedni su poverovali u ove priče, dok su drugi pisali kako je to maslo njegove bivše žene Daliline i njenih fanova koji žele Dejanu da upropaste vezu.

Kako se braća Dragojević provode u Budvi pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Zejna objavila projekat "Nova rasa", koji predstavlja mini-film i tri nove pesme i spota

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    25. jul 2022 | 14:58

    Као мама брат само да привуку пажњу нује важно како

  • Jana

    25. jul 2022 | 16:41

    Mene bi bila sramota s njim izici,covek se tako blamira uvek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA