Kikina majka otkrila detalje njene smrti: Tvrdi da se nije ubila, a evo na koga sumnja da je kriv

Majka pokojne jutjuberke Kristine Kike Đukić Nataša Đukić snimila je video u kojem je iznela detalje o smrti naslednice

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mina
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mile

    24. jul 2022 | 09:46

    Najlakše je reći da je samoubistvo. Ovde ima toliko nerešenih stvari da je to zaista čudno. Koga štiti upravnica zgrade laganje oko kamera i snimka? Ko je sve ulazio i kada u stan? Ko je otvarao naloge i gde je sveska sa šiframa i planovima od kojih se devojka nije odvajala. Ubila se na mamin rođendan, kako da ne. Ja bih pre rekao da neko štiti sina ili ćerku nekog drmatora koji su umešani u slučaj.

  • Petar Djordjevic

    24. jul 2022 | 03:03

    Postovanje, snimci kamera se gledaju za najnebitnije stvari kao sto je bacanje letka pored kante, bacanja djubreta u kantu koja je namenjena samo za letke itd... Kod smrti jedne mlade devojke da ne mogu da se pogledaju kamere ???? Stvarno nije realno, svako iz ulaza ima prava da vrati kamere i pogleda sta god ga zanimalo dal je bila kradja otiraca ispred vrata ili bilo sta sto moze da se desi. Moje misljenje je da taj snimak moze tacno da otkrije ko je i kad usao/izasao iz ulaza , da se utvrdi dal je drugarica rekla istinu ili nije. Taj snimak je apsolutno jedina stvar koja to moze dokazati zna se sta je rekla Kikinoj majci, a doduse policija preko baznih stanica sve moze da utvrdi i dal je neko bio u njenom stanu,kada i koliko! Ja da se pitam molio bi stanare od zgrade jednog po jednog da oni traze da pogledaju snimak od tog i tog dana od toliko i toliko sati i da lažu kako im je nesto ukradeno ispred vrata ili slicno ne postoji nacin da taj snimak ne vide....

  • Uhhh

    24. jul 2022 | 01:14

    Jedino sto je baaas diskutabilno je to da su odbili da joj daju snimak sa kamere,a postoji video nadzor???? Zar nisu obavezni to da daju???Sta neko ima da ulazi u tudji Instagram i brise tudje poruke??? Cudno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA