Grašo je bio na putu kad se Hana porodila: Deda Tonči otkrio detalje ćerkinog porođaja

 
 
  • 2

Petra je vest da će postati otac zatekla na aerodromu, pa je požurio u Split kako bi bio uz suprugu Hanu

Tonci Huljic Foto: ATA Images

Pevač Petar Grašo i Hana Huljić juče su postali roditelji devojčice Albe, a sada se o dolasku prinove oglasio i Tonči Huljić i otkrio detalje ćerkinog porođaja.

Porodice Huljić i Grašo ovih dana imaju velikog povoda za slavlje. Na svet je došla devojčica i to pet dana pre termina i sve ih iznenadila. To je priznao i ponosni deda Tonči i otkrio kako je protekao porođaj.

- Presrećni smo! Alba je malo požurila pri dolasku na svet, ali svojevremeno su na svet nešto ranije došli i njena mama Hana i naš Ivan - rekao je Tonči za "Jutarnji list", a Grašo je dodao:

- Mama i beba su ok, sve je dobro prošlo. Beba je zdrava i vesela.

Inače, Hana je u splitsko porodilište stigla u jutarnjim satima, a kad je dobila trudove, Grašo je bio u Zagrebu. Članovi porodice nazvali su ga i javili mu situaciju, a on je potom seo u automobil i krenuo za Split. Vest o tome da je njegova supruga u bolnici, zatekla ga je nakon što je iz Severne Makedonije sleteo na zagrebački aerodrom.

Kada se Hana porodila, Petar je nazdravio sa nekoliko prijatelja i tastom, ali prava proslava tek sledi.

- Proslavili smo porodično, ali pravu zabavu ćemo tek napraviti kako bismo proslavili i venčanje i rođenje bebe - kaže Tonči i kroz smeh otkriva da ne želi da ga unuka oslovljava sa "deda":

- Biću Tonči. To je sve u jednom.

On je potvrdio i informaciju da je devojčica dobila ime Alba.

- Petar i Hana su se unapred dogovorili da će se malena zvati Alba. To je ime koje je latinskog porekla i dolazi od reči albus (belo, svetlo). Na italijanskom i španskom Alba znači zora, pa se može reći da je devojčica ime dobila i po Petrovom ocu Zoranu. Inače, da je bio dečak, zvao bi se Tonči, po njegovom dedu i meni - rekao je Tonči.

Podsetimo, Hana i Grašo su se venčali u februaru u Splitu, a svadba je bila u krugu porodice, kumova i najbližih prijatelja.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    18. jul 2022 | 18:32

    Nek je dete zivo i zdravo kao i svako ali zabole nas za vas..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA