Ne glume zvezde i ponašaju se prirodno: Sloboda i Vojin oduševili turiste u Crnoj Gori - evo kako letuju

 
 
  • 9

Turisti koji su se našli na mestu gde letuje glumački par kažu da se njih dvoje ponašaju potpuno prirodno i da su kao i sav običan svet

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović Foto: Aleksandar Čavić

Jedan od najpopularnijih glumačkih parova Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković i ove godine tradicionalno letuju u Crnoj Gori, i to na Adi Bojani.

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste da se bračni par ne ponaša uobraženo i da se ne kriju od naroda, već u pravom smislu reči uživaju u odmoru.

- Vojin i Sloboda ne ponašaju se kao zvezde. Videla sam ih kad su došli na plažu, a pošto je bila gužva, šetali su i tražili slobodne ležaljke. Baš su prijatni, ponašaju se kao sav normalan svet - priča izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da ipak nisu mogli da prođu neopaženo.

- Iako su se trudili da ne privlače pažnju, zapali su nam za oko, pogotovo Sloboda, koja je podjednako lepa bez šminke. Čudili smo se što nisu odabrali neku fensi privatnu plažu, gde nema toliko ljudi - kaže izvor za Informer.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba)

Vojin i Sloboda su se na plaži našli sa glumičinom mlađom sestrom Draganom Mićalović. Ona se na Instagramu pohvalila kako se provodi sa sestrom i sestričinama.

(Telegraf.rs)

Video: Zejna objavila projekat "Nova rasa", koji predstavlja mini-film i tri nove pesme i spota

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA