Dalila i Car ponovo zajedno: Dragojevićka otišla kod plastičara, a snimak otkrio da je došlo do pomirenja

 
 
 ≫ 
  • 4

Za one koji nemaju tako oštro oko i ne gledaju detalje na fotografijama, Dalila je objavila i selfi sa njim iz Knez Mihailove ulice, i tim putem pokazala da je stvarno došlo do pomirenja

Bivši rijaliti učesnici Dalila Dragojević i Filip Car odlučili su da daju svojoj ljubavi još jednu šansu, sudeći po Dalilinoj objavi na duštvenim mrežama.

Naime, kao što je najavljivala nakon finala Zadruge, krenula je sa korekcijama na svom telu, pa je tako danas bila kod plastičara kako bi sredila lice, a njen selfi otkrio je mnogo - u pratnji sa njom bio je Filip Car.

Za one koji nemaju tako oštro oko i ne gledaju detalje na fotografijama, Dalila je objavila i selfi sa njim iz Knez Mihailove ulice, i tim putem pokazala da je stvarno došlo do pomirenja.

Podsetimo, Dalila je izjavila da je Cara molila da joj se javi, ali da on nije želeo.

- Filipa sam takoreći molila kroz poruke da mi se javi. Prvo sam zvala, odbijao je poziv i posle sam digla ruke. Izgleda da me je posle blokirao. Treba da odem u Šepak da se vidim s ocem, ali neću da idem bez njega. Hoću da ga upoznaju u pravom svetlu, a ne samo kroz svađe, koje smo imali dok smo bili unutra - rekla je Dalila za Republiku.rs.

Objavu Dalile Dragojević pogledajte u galeriji iznad.

Video: Huso Mujić ugostio Telegraf: Ovde se Dejanova pobeda slavila više nego u Veterniku

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Desanka

    16. jul 2022 | 18:50

    Fuj

  • hogar

    16. jul 2022 | 17:49

    Ona ima novac,on ono što joj treba i to je to!

  • Dr.

    16. jul 2022 | 19:33

    Vazno je da su joj rekli da obrve ne valjaju ... sada doza plastike pa doza raskida i tako u krig ..jedan raskid sa Carem sve dok ne postane lepa ...cud.viste sa tim jezikom i tolikom plastikom... pa samo bezati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA