Dragojevići otvorili vrata svoje kuće u Veterniku: Biljana spremila sobu za sina - evo gde Dejan živi

  • 4

Majka Biljana sobu je ispunila Dejanovim uspomenama, od školskih kalendara do omiljenih igračaka

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević ugostio je ekipu Telegraf.rs u svom porodičnom domu u Veterniku, gde se vratio nakon pet godina.

Osim što je ekskluzivno za naš portal progovorio o prvim utiscima po povratku kući, kao i o svemu vezanom za njegov život nakon rijalitija, porodica Dragojević pokazala nam je Dejanov kutak.

Majka Biljana opremila je sobu za svog sina kojeg je željno čekala godinama, te je bila spremna za Dejana kada se vratio kući.

Osim ugodnog kutka koji je spremljen s velikom ljubavlju, Biljana sobu je ispunila Dejanovim uspomenama, od školskih kalendara do omiljenih igračaka.

U dnevnoj sobi stoji njegova fotografija na zidu umesto ikone i svuda su fotografije iz raznih perioda njegovog i Davidovog odrastanja.

Dejan je napomenuo i da planira da sredi svašta u kući, uz obećanje da će ekipu Telegraf portala pozvati kada radovi budu gotovi.

Kako izgleda Dejanova momačka soba, pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji.

Video: Telegraf u Veterniku! Dejan se vratio kući: Porodica je sve, moja noga neće kročiti u Šepak

(Telegraf.rs)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    13. jul 2022 | 16:13

    Bravo Deki! Konačno sa svojima 💪

  • Mara

    13. jul 2022 | 18:31

    Ipak su prosle godine, odrastao je i mnigo toga se promijenilo. Ta djecja soba, i djecji snovi ..i Dalila su dio zivota ali iza njega. Sobu je trebala potpuno promijeniti sa potpuno novim.stvarima ako ne zeli da ga vraca unazad. Ovo mi je najveca glupost.

  • Jelena

    14. jul 2022 | 16:45

    Vidi se,iz priloženog,da je on još uvek,,onaj mali Deki".Bože mi oprosti kao da nije više sa nama!!Taj mali Deki je okrenuo ledja porodici,jer ga nisu vaspitali i učili pravim vrednostima.To je uradio pre Dalile(koju, takodjer ne podržavam),ali ona ga je dovela do prvog mesta.Čovek ima pravo na greške,nadam se da će Dejan naučiti da se ponaša.Mislim da mu je soba baš onako legla(toliko ima godina u glavi! Mnoge je zavarao,mene ne...zao je,zao,zlo od tako mladog čoveka.Taj se nikad neće promeniti,tj.uvek će mu nešto stvarati problem..na poslu,u vezi,prijateljstvu.. Prosto je samoživ...i to je njegov put... Što ne želiš sebi,ne radi drugome(ko god to bio).…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA