Sloba Radanović poslao brutalnu poruku sa plaže: "Zaboravite budale koje vas nazivaju paradajz turistima"

 
 
  • 10

- Ako ste uspeli svoju decu da odvedete na more ove godine, vi ste super roditelji, makar pasli travu - napisao je Sloba

Pevač Sloba Radanović oglasio se na društvenim mrežama i poslao poruku svojim pratiocima, a i svima ostalima, da uživaju na moru i da se ne obaziru na loše komentare.

Naime, Sloba je na svom Instagramu objavio sliku kako leži na plaži i svima poručio da se ne obaziru na komentare "paradajz turisti", već na uživaju na odmoru i da nije bitno da li su u hoteli od pet zvezdica ili smeštaju od 10 evra.

- Uživajte na moru, provedite se kako god znate i umete... Nije bitno gde ste smešteni, šta jedete, da li ste u hotelu sa 5 zvezdica ili na plaži, kako pametnjakovići kažu i jedete paštetu i paradajz. More je more, pesak je pesak, voda je voda... Svakome isti. I sve je to od Boga, ne od nas. - započeo je Sloba, pa dodao:

- Ako ste uspeli svoju decu da odvedete na more ove godine, vi ste super roditelji, makar pasli travu. Zaboravite budale koje vas nazivaju paradajz turistima.

- Verovatno svoje probleme zaboravljaju obraćajući pažnju na vas. Samo uživajte u suncu i mirisu mora... Na kraju krajeva... I ovaj iz hotela sa pet zvezdica i ovaj iz smeštaja od 10 evra na kraju će da završe isto. Volim vas i vidimo se na primorju - napisao je Sloba na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Sloba Radanovic (@slobaradanovic)

Video: Obišli smo novi komšiluk Slobe Radanovića: Ovo je vila za koju je nedavno iskeširao 500.000 evra

(Telegraf.rs)

Video: Kristijan Golubovic kao vitez

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja Moravac

    13. jul 2022 | 10:22

    U pravu čovek, nisu svi imućni…

  • КК

    13. jul 2022 | 11:45

    Slobo care!

  • Natasa

    13. jul 2022 | 13:28

    Kako je nesto inteligentan postao....covek nam daje savete, uci nas sta je zivot. Slobodaneeeee znamo mi to i bez tebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA