≫ 

Prva objava Dejana Dragojevića oduševila je sve: "Moja životna pobeda je ovo na slici"

 ≫ 

"Bravo Deki, tu su gde i pripadas", "Srećna porodica", "Hvala Bogu svi ste da okupu ponovo", "Sve dođe na svoje mesto", "Pobednik" samo su neki od komentara ispod objave

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Febo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • David

    11. jul 2022 | 23:50

    Apsolutno priželjkivana i uverljiva pobeda Dejana, sve čestitke na pijadestalu! Iako ni ja nisam zadovoljan time što je Dalila vicešampion, ne znam što ljude to začuđuje... Kakva god da je, iznela je zajedno sa Dejanom i Filipom ovu sezonu na svojim leđima, zamislite da se nije desila preljuba i sve što ju je pratilo u tekućim mesecima te koliko je još sporednih učesnika bilo upleteno u taj intrigantni ''trokut'', bukvalno se ne bi imalo šta gledati i komentarisati kako od strane publike tako i medija, bilo bi najdosadnije izdanje definitivno i ni u pola interesantno za praćenje a glavne teme u Zadruzi bi bili utrnuli Gruja i Mima koji su operisani od harizme i kojima reči iz usta moraš izvlačiti kleštima kao i fejk veza barskog kvazi-boksera Mensura i maloletne Milice... Možda bi se išlo na pravljenje emotivne zavrzlame između Janjuša, Maje i Cara ali ta priča ne bi zaživela niti dobila ovakav epilog. Očekivano je bilo da će zbog doprinosa gledanosti Dalila biti na 2. poziciji i da će dobiti tu kuću te da neće otići praznih ruku, krivo mi je što Anđela kao jedina devojka bez ikakve mrlje od početka do kraja nije primila tu nagradu jer je zaslužila ali šta je tu je, svakako mi je drago što je dogurala tako visoko i mislim da je pred njom svetla budućnost. Pogodio sam da će bivši supružnici imati prvo i drugo mesto za sebe i da će Milica biti 10-a, jedino se nisam nadao da će Aleksandra biti izvan prvih 5, Matora je bila na korak do top 10! :D

  • Febo

    11. jul 2022 | 21:44

    Nisam bas siguran da se i dalje zove Dejan

  • Maka

    11. jul 2022 | 20:00

    To munjo pozzz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA