"Tačno je, raskinuli smo": Isak Šabanović potvrdio Aleksandrine reči, pa otkrio u kakvim su odnosima

 
 
 ≫ 
  • 5

- Ipak, shvatili smo da smo različiti i da je najbolje da svako krene svojim putem. Rastali smo se bez zle krvi i imam lepo sećanje na našu ljubav - rekao je Isak

Pevač Isak Šabanović oglasio se i potvrdio da on i pevačica Aleksandra Mladenović višu nisu zajedno.

Naime, u medijima se pojavila informacija da su se Isak i Aleksandra dogovorili da kažu da su raskinuli, kako njihova veza ne bi bila medijski eksponirana, ali se Šabanović oglasio i potvrdio Aleksandrine reči da su stavili tačku na svoj odnos.

- Tačno je, raskinuli smo. Bilo je prelepo dok je trajalo... Aleksandra je sjajna devojka i ostaćemo prijatelji. Ipak, shvatili smo da smo različiti i da je najbolje da svako krene svojim putem. Rastali smo se bez zle krvi i imam lepo sećanje na našu ljubav. Sada sam potpuno posvećen poslu i nastupima i da spremam novu pesmu - rekao je Isak za Alo.

Podsetimo, Aleksandra Mladenović se pojavila na promociji albuma Nadice Amemov sama, te otkrila da nema partnera.

- Došla sam sama, dečka nemam. Slobodna sam. Prosto se nismo uklopili, totalno smo dva različita sveta, drugačiji smo. Svako ima drugačiji pogled na život, odlučili smo da je najbolje da svako ide svojim putem. Sve je to bilo, ljubav je bila tu, al' valjda je najvažnije ono kako je kod kuće. Više nismo zajedno, slobodna sam, to je važno da kažem - kazala je Aleksandra, koja se pojavila u crnom.

- Nismo se pronašli. Ne kajem se, bilo je lepo dok je trajalo. Želim mu sve najbolje. Skoro četiri meseca smo bili zajedno. Kažete da je Isak pričao da je spremao burmu? Pa, dobro... (smeh) Sporazumno smo se razišli. Muvali su me momci i dok sam bila zauzeta, a ne sad... (smeh) - dodala je Mladenovićeva tad.

Video: Isak: Nisam emotivno ispunjen, ali nikad nisam sam, što se manje zna - lepše je

(Telegraf.rs)

Video: Šako o susretu sa Barbarom, pomenuo Tein uspeh: "Atraktivno i lepo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA