Saša Matić peva na svadbi Ane Dabović, a onda ga čeka burna godina

 
 
 ≫ 
  • 0

Saša koji važi za najtraženijeg pevača, gotovo svakog dana u narednom periodu će raditi. Njemu sledi velika turneja na kojoj će promovisati album "Dva života"

Košarkarica Ana Dabović izgovorila je sudbonosno da svom izabraniku Iliji Musturu, a na proslavi će im pevati Saša Matić.

Saša koji važi za najtraženijeg pevača, gotovo svakog dana u narednom periodu će raditi. Njemu sledi velika turneja na kojoj će promovisati album "Dva života".

Dana 21. 10. Saša ima koncert u zagrebačkoj Areni, za koji dan biće prodato 20.000 karata, pa se očekuje da će organizatori otvoriti i drugi datum.

15. oktobar je rezervisan za Mejdan u Tuzli. U decembru će Saša nastupiti u Spaladijum Areni, a za kraj koncert koji najviše ceka beogradska publika - Beogradska Arena.

Matića očekuje i američko-kanadska turneja u septembru, kada se će imati koncerte u Čikagu, Njujorku, Majamiju, Klivlendu i drugim mestima.

Podsetimo, Ana se zavetovala danas na večnu ljubav svom izabraniku Iliji Musturu, a pre same ceremonije koja se održava u Herceg Novom, sestre Dabović pokazale su kako su se skockale.

Mlada je u venčanici pozirala sa sestrom Milicom, pre nego što su svatovi došli po nju.

Odabrala je haljinu svedenog kroja. Gornji deo je top, dok se donji deo venčanice vuče po podu. Takođe, na kosu je stavila dugačak veo.

Nosi svedeni nakit i zavezanu kosu sa puštena dva kovrdžava pramena.

Video: Po crnogorskim običajima mlada je kupljena: Evo kako je vaterpolista otkupio Anu Dabović

(Telegraf.rs)

Video: "Sad gazi, Balkan ti je mali!" Tamara Milutinović uputila moćnu poruku Tei nakon dve krcate Arene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA