Zorica progovorila o svađi sa Bojanićem: Otkrila da li bi mu se javila, a onda spomenula i Zvezde Granda

 
 
  • 3

Miloš i ja smo odrasli i civilizovani ljudi, tako da ne verujem da bi on prošao pored mene, a da ne stanemo da se pozdravimo - rekla je Zorica

Pevačica Zorica Brunclik i pevač Miloš Bojanić u svađi su od rijalitija "Farma" koji se emitivao 2010. godine, a ona je sada priznala da bi se pozdravila sa njim kada bi ga negde srela.

- Miloš Bojanić i Zorica Brunclik su male bebe za sve ono što se danas dešava. Mi smo bili začetnici nešto ga što se zvalo: "Da se posvađamo". I kad smo se svađali to nije bilo ispod pojasa, iako se svima činilo da je tada stala cela Srbija. Mislim da se i Miloš smeje nekim našim doskočicama. Ovo sada se zove istrebljenje od rijalitija što se prikazuje - rekla je Zorica i dodala da nije imala prilike da ga vidi posle završetka rijalitija ali da je hrišćanski je praštati:

- Nisam imala prilike da vidim Miloša nakon što se završila ta čuvena "Farma", ali hrišćanski je praštati. I Miloš i ja smo odrasli i civilizovani ljudi, tako da ne verujem da bi on prošao pored mene, a da ne stanemo da se pozdravimo.

U septembru počinje nova sezona takimičenja "Zvezde Granda", a Zorica je otkrila da li će biti u žiriju.

- Mene niko nije pozvao. Vi to sada provocirate. Kruže neproverene informacije. Oni imaju savršenu ekipu, koja se toliko uigrala, da kada bih ja došla, to bi bio tektonski poremećaj i to ne bi bilo dobro. Ja bih imala odmah petoro njih protiv sebe. I to bi bio takav poremećaj, da ne bi bilo dobro. Verovatno su članovi žirija rekli: "Jeste vi ludi da dovedete nju?" - kroz osmeh je rekla Brunclikova i za Blic, a onda se žalila da stalno čeka Kemiša kada negde idu.

- Otkriću vam tajnu. Ja Kemiša čitavog života čekam. On počne na vreme da se sprema, odabere sve šta će da obuče i uvek kasni. Uvek mu kažem spremi stvari, a on kao i svaka vaga koja je neodlučna, uveče sve spremi odeću i vidiš sutradan se u garderoberu nešto čuje: "Nisam danas raspoložen za ovu boju". I to je tako čitavog života.

Video: Kaća Grujić i Gobeljić napunili evrima ruke Zorici Brunclik i harmoniku Kemišu: Pogodila ih pesma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nody

    15. jun 2022 | 21:20

    Dvije perjanice srbijanske intelektualne elite, rodonačelnici današnjih Parova, božeee, čime se debil hvali, pa to je strašnooo, srbijanska ministrica kulture

  • Leona

    16. jun 2022 | 12:27

    Kolika je ona dama Milosa Bojanicaje pljunula u lice na nacijonalnoj televiziji .Zorica je odlican vokal ali karakter 0 nula .Milose zaobidji ZORICU u najvecem mogucem luku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA