Voditeljka jutarnjeg programa u topu i vrelom šortsu: Brutalni trbušnjaci i ludilo figura

 
 
  • 6

Lepa voditeljka očarala je izgledom

Marija Savić Stamenić Printskrin: TV Prva

Voditeljka jutarnjeg programa na TV Prva, Marija Savić Stamenić, pokazala je ubitačno telo koje publika kraj malih ekrana nema priliku da vidi u programu.

Marija je tokom emsija obučena u skladu sa programom, svedeno i elegantno, neretko istakne brutalne noge, ali na društvenim mrežama pokazala je koliko je zgodna.

Lepa vodieljka pozirala je u belom topu i vrućem šotsu, a u prvom planu bili njeni trbušnjaci i vitka figura koja izgleda besprekorno.

Ona je na Instagramu objavila dve fotografije, jednu u pomenutoj kombinaciji, a drugu u vrućem tamnijem šortsu, majici i džemperu preko, i pitala svoje pratioce koja kombinacija je bolja.

"Kad te vidim ulepšaš mi dan", "Šta god da obučeš ti si čarobna", ""Vau, kako si zgodna, "Predivna žena", "Svaka čast na izgledu", "Nemaš konkurenciju",  neki su od komentara.

Kako izgleda Marija u sortsu i topu, ali i još neka njena izdanja koja ne možete da vidite na televiziji, pogledajte u galeriji iznad.

Video: Pričaju o objektivnim novinarima, a u stvari vas žele na njihovoj strani

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA