Majka pokojne jutjuberke Kike Đukić otkrila nove detalje: Tačno je pola godine, stvari još ne možemo da uzmemo

 
 
 ≫ 
  • 0

Majka Nataša svoju bol je podelila sa pratiocima na Instagramu, objavivši fotografiju koja je nastala prilikom posete ćerkinom grobu

Juče se navršilo tačno pola godine otkako je tragično nastradala jutjuberka Kristina Kika Đukić, a neutešne, majka, sestra i njeni prijatelji često odlaze na grob pokojne blogerke.

Okolnosti pod kojima je Kika nastradala javnosti još uvek nisu poznati, a porodica još uvek živi u agoniji šta se kobne noći desilo i čeka toksikološke nalaze.

Majka Nataša svoju bol je podelila sa pratiocima na Instagramu, objavivši fotografiju koja je nastala prilikom posete ćerkinom grobu, a ovu objavu je ispratila i potresna poruka.

- Danas je tačno pola godine od kako nema naše Kike, a mi još ni njene stvari ne možemo da uzmemo. Duša boli, srce se slama, a šta se stvarno desilo još ne znamo - napisala je Kikina majka.

Ono što je sve obožavaoce mlade jutjuberke ostavilo u šoku jeste to što porodica još uvek nema uvid u celokupnu situaciju, niti su im vraćene Kikine stvari, među kojima je dnevnik Đukićeve, u kom je beležila svaki detalj i aktivnosti svoje svakodnevice.

Kako je Kikina majka objasnila u komentarima, stan u kom je živela jujtuberka je još uvek zapečaćen i nikome nije dozvoljen prilaz.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Natasa Djukic Velickovic (@natadjukic_)

Video: Poslednji snimci sa Instagrama: Ovo je Jutjuberka Kristina koja je oduzela sebi život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA