Sin je pravi frajer, a ćerka je radila na recepciji u hotelu: Kako izgledaju deca Dragane Mirković

 
 
  • 6

Dragana nikada nije želela da eksponira svoju decu, već je privatni život držala daleko od očiju javnosti.

Naslednici folk zvezde Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića dugo nisu hteli da se eksponiraju, ali sada su otključali svoje profile na Instagramu.

Naime, Manuela i Marko imaju ono što bi mnogi njihovi vršnjaci poželeli. Majka im je jedna od najpoznatijih pevačica na ovim prostorima, otac im je uspešan biznismen, žive u dvorcu, a njihova porodica poseduje firme, luksuzne automobile, pa čak i televiziju.

Bez obzira na svoju veliku popularnost, Dragana nikada nije želela da eksponira svoju decu, već je privatni život držala daleko od očiju javnosti. Nekada su se pojavili u jednom njenom spotu, a kada su odrasli, samo su izabrali da se drže dalje od javnosti, pa da čuvaju svoju privatnost.

Međutim, Manuela i Marko su sada odlučili da otključaju svoje profile na društvenim mrežama, pa sada obožavaoci pevačice mogu da vide kako izgledaju njeni naslednici.

Mnogi komentarišu da je Draganina ćerka Manuela izrasla u pravu lepoticu i da neverovatno podseća na svoju majku. Godinama je krila svoju privatnost, a sada je otključala profil i pokazala kako izgleda njen svaki dan.

Na mrežama je pokazala život iz mašte mnogih devojaka, pa su tu fotografije iz šopinga i sa različitih putovanja.

I Draganin sin Marko je, baš kao i sestra, javno otvorio svoj profil, pa je tako pokazao svoj stil života. Marko, sudeći po fotografijama, voli automobile, brzu vožnju, automobilske trke.

- Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u 'Ricu' - ispričala je Dragana svojevremeno za medije, pa je otkrila da svoju decu uči pravim vrlinama.

Kako izgledaju Marko i Maneula pogledajte u galeriji iznad.

Video: To će mi ostati rana na srcu: Ksenija Pajčin dva dana pred smrt poslala poruku Dragani Mirković

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 223

    9. jun 2022 | 21:54

    Slatki su

  • Marina

    9. jun 2022 | 22:46

    Završene operacije, prolepšala ih, i sad mogu da se pojave.

  • Bella

    9. jun 2022 | 22:41

    Vidimo deca su ti baš skromna,ćerka se slika po Dubajiu,a sin vozi besna vozila,jadni oni,baš su skromni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA