Prijovićka iznenadila potezom nakon što joj je neobjavljena pesma procurila u javnost

 
 
 ≫ 
  • 5

Ovaj pevačicin potez naterao je njene fanove da se zapitaju šta se dogodilo i zbog čega je odjednom donela ovu odluku

Popularna pevačica Aleksandra Prijović veoma je aktivna na društvenim mrežama, međutim sada je obrisala sve objave sa Instagrama i tako izazvala mnogo polemika.

Aleksandra je sa svog profila obrisala sve fotografije i uklonila profilnu sliku, kao i objave na kojima je bila označena.

Ovaj pevačicin potez naterao je njene fanove da se zapitaju šta se dogodilo i zbog čega je odjednom donela ovu odluku.

Mnoge poznate svetske ličnosti brišu svoje objave i tako privuku pažnju i znatiželju janosti pre izlaska albuma, a i Aleksandra je najavila novi album, te mnogi misle da se pridružila ovom "trendu".

Inače, Prijovićka je nedavno na svom storiju saopštila da je doživela veliku neprijatnost zbog nove pesme koja je procurela u javnosti pre nego što ju je objavila.

- Krivo mi je što nismo imali priliku da vam prezentujemo ovu pesmu i ceo projekat na način na koji smo zamislili. Ipak, želim od srca da se zahvalim svima koji su slali predivne komentare vezane za pesmu, to nam u ovom trenutku mnogo znači! Zbog celokupne situacije pomeren je termin zvanično objave pesme i u narednih nekoliko dana ću vas obavestiti o novom datumu - poručila je ona između ostalog.

Video: Prija i njena majka u bikiniju đuskale u bazenu, pridružila im se i Anastasija Ražnatović

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA