Ove poznate pevačice su ostale u drugom stanju dok su bile maloletne

 
 
 ≫ 
  • 4

- Da bi se stanje sredilo i smirilo, dala sam Igora u dom u Zvečanskoj ulici, ostao je tamo osam i po meseci, a ja sam odlazila svakih deset dana da ga vidim i vraćala se - izjavila je Ana Bekuta

Neke naše poznate pevačice su veoma rano postale majke i već nekoliko puta su u medijima govorile o tome.

Iako su se borile kroz život još kao veoma mlade, neke su kroz sve nedaće morale da prolaze same, a ipak su na kraju uspele da budu i uspešne majke, ali i pevačice.

Goca Božinovska

Goca je bila u srednjoj školi kad je zatrudnela sa kompozitorom Radetom Vučkovićem,  on se zaklinjao da je ludo zaljubljen u nju iako je bio oženjen. Pre nego što je shvatila šta se dešava, Goca je rodila ćerku Jelenu, ali nažalost njihova ljubav nije potrajala.

Sama, bez posla, bez para i slomljenog srca, Jelenu je odnela kod svojih roditelja, te je njena ćerka rasla uz baku, dok je Goca jurila karijeru i pevala po kafanama. Nakon svega započela je vezi sa Zoranom Šijanom sa kojim je dobila još dvoje dece.

Tina Ivanović

Tina je svog sina Danijela rodila kada je imala 16 godina. Nažalost, punih 10 godina nije mogla da vidi svog naslednika, jer joj je bivši suprug to branio.

- Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi volela da bude sa svojim detetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živeo i čekala ga - ispričala je pevačica ranije.

- Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozio bicikl. Dve godine nakon razvoda otišla sam da radim u Nemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli - rekla je Tina jednom prilikom.

Stojanka Novaković Stoja

Stoja je sa 17 godina dobila sina Milana, koji danas radi u psihijatrijskoj bolnici "Laza Lazarević" i bori se za sebe i svoju porodicu. Njen suprug je poginuo u nesreći, a ona je ostala sa detetom na ulici.

- Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka koga sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina Milana sam rodila u sedamnaestoj godini i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz saglasnost supruga. Ta idila je trajala do moje 19. godine, kada se desila ta nesreća, onda je sve krenulo naopako - ispričala je ranije ona.

- Porodica mog supruga me nikad nije volela, smetala sam im od samog početka. Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i dete od nepune tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni svoje stvari da ponesem, izašla sam bez ičega - rekla je Stoja tada.

Zorica Marković

Zorica je sa harmonikašem, sa kojim je bila kratko u braku, dobila sina kada je imala samo 15 godina. Kad se razvela morala je da napusti rodno mesto kako bi mogla da zaradi za život. Zbog nepovoljnih uslova sina je ostavila kod oca.

- Dejan je oženjen, a Ilija će uskoro. Nadam se. Najviše ih na svetu volim. Sve ovo što radim i što se borim, to je za njih - rekla je jednom prilikom Zorica koja ima savršen odnos sa sinovima.

Ana Bekuta

Ana je Igora rodila sa 17. godina. Prolazila je kroz veoma teške trenutke, a u jednom periodu morala je da ostavi sina u domu za nezbrinutu decu, što joj je bila najteža stvar u životu.

- U sedamnaestoj godini imala sam zdravu i zrelu odluku da rodim dete, šta god da se desi na ovom svetu. Bila sam maloletna, odnosi u porodici, selu, okolini nisu bili sjajni. Da bi se stanje sredilo i smirilo, dala sam Igora u dom u Zvečanskoj ulici. Ostao je tamo osam i po meseci, ja sam odlazila svakih deset dana da ga vidim i vraćala se - ispričala je ona ranije.

- Kad sada pričam o tome, kao da pričam o nekom drugom, ta osećanja su negde potisnuta. Tek kada se sredilo stanje u porodici, kada su na moje insistiranje roditelji pristali da dođem s Igorom kući, dovela sam ga. Bio je maj, u septembru sam napunila osamnaest godina. Igor je, naravno, postao miljenik porodice, a ja sam u sedamnaestoj godini sazrela. Moje devojaštvo nije postojalo, zamenile su ga pelene i briga o detetu. Bila sam, što bi klinci danas rekli, utripovana, nezreli oboje i ta veza nije rezultirala brakom - ispričala je svojevremeno Ana.

Video: Goca Božinovska: Unuk će mi se zvati Zoran Šijan! Srećna sam i tužna, istovremeno!

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    6. jun 2022 | 01:26

    ....i to je danas dzet set o kome se piše. Krem društvo.

  • Gogi

    6. jun 2022 | 09:39

    Bozinovska sa 16godina rodila dete ozenjenom coveku. More ......

  • GAČIĆEVA

    6. jun 2022 | 09:34

    Sve što je pre bila sramota, sada više nije... 🙄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA