Keba otišao u minus: Propao mu poslovni plan zbog kog je zapostavio pevanje?

 
 
 ≫ 
  • 3

Pevača je ovaj poslovni plan, odveo u ozbiljan minus, zbog čega planira ga napusti, i nastavi da se bavi onim što najbolje zna da radi, pevanjem, koje mu na kraju krajeva donosi najbolji prihod

Popularni pevač Dragan Kojić Keba pokušao je kao i mnoge njegove kolege da pokrene sopstveni biznis, ali to mu navodno nije pošlo za rukom.

On je pokrenuo posao sa proizvodima iz alternativne medicine , za koji su mnogi verovali da će biti uspešan.

Naime, pevača je ovaj poslovni plan odveo u ozbiljan minus, zbog čega planira ga napusti, i nastavi da se bavi onim što najbolje zna da radi, pevanjem, koje mu na kraju krajeva donosi najbolji prihod.

- Keba je dosta vremena uložio u pokretanje tog biznisa, ne samo novac već i kontakte. Baš je sve dao od sebe, čak je i pevanje zapostavio kako bi novi posao napredovao. Internet prodaja ne ide onako kako je očekivao, iako je imao dobar marketing - naveo je izvor i nastavio:

- Nije hteo da klone odmah i pravi dramu, ali nakon godinu dana shvatio je da mu nikako ne ide. Seo je da popriča sa suprugom Oljom koja mu je rekla da još uvek ne odustaje, jer za neke stvari treba malo više vremena. Međutim, on je sebi dao neki rok, te ako se prodaja ne poboljša on će bataliti taj biznis - kaže izvor blizak Kebi za "Stori".

- Dosta njegovih kolega je probalo proizvode i tvrde da su kvalitetni, ali eto očigledno da ljude ne zanima mnogo alternativna medicina, a i nije da je bez jake konkurencije na tržištu - dodao je.

Video: Keba: Nemam para, čak ni za poklone

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    5. jun 2022 | 14:30

    Jel moguce da je verovao da moze da bude konkurentan pored medicinskih firmi koje drze monopol kako ovde tako i u svetu koje su usko povezane radi profita,totalno neinteligentna odluka ulaganja novca u ovaj projekat koji je osudjen na propast jos na samu pomisao,nijedna medicinska firma nece dozvoliti da im neko neadekvatan udje na trziste i uskrati zaradu

  • Vodolijax

    5. jun 2022 | 21:02

    Nema njemu biznisa bez romskih svadbi.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA