Bogoljub i Milanka priredili proslavu za pamćenje unuku Luki za 14 rođendan

 
  • 0

Bogoljub je podelio snimak sa velikog slavlja i uputio poruku svom mezimcu

Bogoljub i Milanka Karić proslavili su unuku Luki 14. rođendan 29.maja, a žurka koju su mu baka i deka priredili bila je zaista posebna.

Bogoljub je podelio snimak sa velikog slavlja i uputio poruku svom mezimcu:

- Naša ljubav prema unucima je nemerljiva, kao i svih vas koji imate unuke. Zato svaki događaj u njihovim životima je poseban događaj kome posvećujemo veliku pažnju.

- Danas je našem Luki, najstarijem unuku 14-ti rošendan. Već je postao pravi tinejžder i kao svako dete u tim godinama, ima nove navike, svoje odabrano društvo, nova interesovanja, ali i nove želje i snove. Pošto je dobar sin, unuk, brat ali i odličan učenik, zaslužio je da ga obradujmo žurkom za njegovo društvo.

- Dragi naš Luka, želimo ti srećne tinejdžerske dane, da uživaš u njima jer je to još uvek bezbrižno i predivno životno doba. Da budeš uvek tako dobro i odgovorno dete, da nas svojim uspesima, činiš ponosnim i srećnim, posebno svoje roditelje Nedu i Dejana. Živeo i na mnogaja ljeta.

(Telegraf.rs)

Video: On prošetao mrežicu na glavi: Estrada kod Nućija na promociji albuma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA