"Meni u životu više nije potreban otac": Ovako je Devin govorio o Miroslavu Iliću

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

- Miroslav i ja smo se videli kad sam bio mali, i ubeđen sam, da je bilo prilike da se ponovo vidimo i razgovaramo oči u oči, da do ovakve degradacije odnosa ne bi došlo - rekao je Devin tada

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović otkrila da je sud doneo odluku da je Miroslav otac njenog sina Devina.

Devin se godinama unazad, zajedno sa majkom, tužio sa pevačem, a pre nekoliko meseci otvoreno je govorio kroz šta je prolazio zbog ročišta i kako gleda na čitavu situaciju sa biološkim ocem, koji ga nije priznao.

- Ne osećam nikakvu razliku posle završetka suđenja. Siguran sam da ovo nije kraj. Gadi mi se čitav ovaj proces. Miroslavu najverovatnije odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa bi se odavno završila. Ovo je sve neshvatljivo - kazao je tada Devin i dodao:

- Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni u životu više nije potreban otac, i zahvalan sam što sam oduvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika. Ali zbog ovako lošeg zakona, gde je i sudstvo zavezanih ruku, mnoge majke i deca ispaštaju.

- Miroslav i ja smo se videli kad sam bio mali, i ubeđen sam, da je bilo prilike da se ponovo vidimo i razgovaramo oči u oči, da do ovakve degradacije odnosa ne bi došlo. Sve ovo se odigrava zbog drugih, ali i zbog ljudske slabosti - zaključio je Devin pre nekoliko meseci za "24sedam".

Video: Miroslav Ilić tužio bivšu ljubavnicu: “Preti mi kazna novčana kazna, ali i zatvor

(Telegarf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raso

    27. maj 2022 | 10:17

    Miroslav je jedan pjano olos,da nece da prizna svoje dete.Dali tog covjeka ako ga ima ne grize savest treba posle sa tim umreti.To je tako jadan jado ja da imam sina bio bi ponosan ma sa kojom zenom.Drzava je tu dosta kriva mislim zakon.Stidi se pijanico.

  • Vladimir

    27. maj 2022 | 10:27

    Ako te vec ne zeli ,zasto ti je bitno da te prizna . Jedino ako nije u pitanju nasledstvo. Ok.da si ti klinac koji pati za ocem ,ali u tvojim godinama provlaciti se po sudovima javno eksponirati ,malo je bezveze. Nadji zenu koju ces voleti, izrodite decu ,neka oni budu tvoj svet . A ovog indijanca zaboravi. Mami ako je vazno da dobije priznanje ,nije morala tebe da voda za ruku.

  • Žena, majka,kraljica

    27. maj 2022 | 16:04

    Ovi komentatori što im je Devin gori od Miroslava i što se pitaju čemu ovo sve ako ne zbog medijske pažnje i sl...znatel vi kako je biti dijete kome se ne zna otac? Ili kako je roditi dijete a otac djeteta kaže "nije moje"? Kako se toj majci suočiti sa pogledima i komentarima, a kako tek djetetu kroz odrastanje? Svaka čast i Devinu i njegovoj mami na istrajnosti. Zakon se mora promijeniti, nekom to ne znači ništa, a nekoj majci će spasiti čast i djetetu olakšati odrastanje. Miroslavu i njegovoj obitelji jedno veliko FUJ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA