Veljkova i Bogdanina kuća "pršti" od luksuza, a evo šta su uradili od kuće pored u kojoj živi baka

 
 
 ≫ 
  • 32

Rodići u Titelu tačnije u mestu Titelski breg poseduju dve kuće udaljene samo nekoliko metara jedna od druge

Familija Rodić juče je proslavila svoju krsnu slavu Đurđevdan, a ekipa portala Telegraf.rs posetila je malu varošicu Titel, u kojoj Veljko i Bogdana Ražnatović provode uglavnom vikende i slobodne dane od kada su se venčali. 

Naime, Rodići u Titelu tačnije u mestu Titelski breg poseduju dve kuće udaljene na samo nekoliko metara jedna od druge. U jednoj, tačnije većoj i novijoj žive Bogdan i Veljko sa njenim roditeljima, Danijelom i Bogdanom, ali i najstarijom sestrom Natašom.

U drugoj, starijoj kući živi Bogdanina baka Jevrosima, a u sklopu čije kuće se nalazi i ogromna farma po kojoj su Rodići i poznati.

Kuća u kojoj živi najstarija članica porodice, kako su nam rekli u komšiluku, izgrađena je pre nekoliko decenija, a prošle godine je i renovirana potpuno.

Fasada više nije u upadljivoj zelenoj boji, a pored toga, ni ograda na terasama više nije drvena, kao nekada, već betonska.

Kako sada izgleda kuća u kojoj živi Jevrosima Rodiće, Bogdanina baka, pogledajte u galeriji u nastavku tektsa:

Međutim, kuća u kojoj povremeno žive Veljko i Bogdana, iako spolja ne odaje takav dojam, mnogo je luksuznija od bakine kuće.

Njihova kuća sa ogromnim dvorištem opasana je visokim zidinama i neobičnom kapijom. Bokser je u raskošnom dvorištu napravio i prostrani bazen, ali izgradio mali letnjikovac iza kuće kako bi porodica mogla na miru da uživa u letnjim danima.

Inače, Veljko i Bogdana su kuću u Titelu nasledili i tamo uglavnom vreme provode vikendom ili tokom leta, a inače žive u Cecinoj vili u Ljutice Bogdana.

Kako izgleda njihova kuća pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Đurđevdan kod Rodića, stigla je i Goca Božinovska

(Telegraf.rs

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    7. maj 2022 | 18:19

    Ulozio je zaradom od boksa 😂😂😂

  • Turska sapunica

    7. maj 2022 | 18:45

    Samo novopeceni bogatasi na Bliskom istoku i u bivsim Ruskim republikama koje zavrsavaju sa -stan vole i cene ovakav namestaj. Ostatak sveta se davno civilizovao.

  • Groki

    7. maj 2022 | 20:58

    Bolje go na mrazu nego na mirazu 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA