Top 5 transformacija rijaliti učesnica: Sve su neprepoznatljive, jedna je za operacije dala čak 30.000€

 
 
 ≫ 
  • 8

Uvećale grudi, smanjile nos, napumpale usne, "doradile" obraze...

Brojne učesnice rijalitija, kako sadašnje tako i bivše, znatno su promenile lični opis plastičnim operacijama, pa sada gotovo da ne liče na sebe.

Maja Marinković 

Maju Marinković javnost je bolje upoznala kao učesnicu rijalitija Zadruga, kada je izgledala potpuno drugačije nego danas.

Njeno učešće u rijalitiju ispratili su brojni skandali, svađe, ljubavi i tuče, a primetno je da je starleta iz sezone u sezonu korigovala na sebi nešto novo, te biste je danas jedva prepoznali na fotkama od ranije.

Maja nikada nije krila da je na sebi "sredila" mnogo toga, od usana, preko grudi, do nosa, brade i očiju, a nedavno se pohvalila i novim, do sada najvećim grudima.

Kako je njen otac Taki Marinković ranije rekao, on je u svoju ćerku uložio čak 30.000 evra kako bi izgledala kao sada.

Ana Korać

Ana Korać je jedna od rijaliti učesnica koja je imala je mnoge estetske zahvate, čemu u prilog govore i fotografije iz njene mladosti.

Naime, ona je nekad u svom rodnom mestu Ivanjici brala maline, o čemu je i sama pričala tokom učešća u "Zadruzi". Jednom prilikom jedan od turskih "plastičara" čije je Korećeva bila i zaštitno lice otkrio je šta je starleta radila sve na sebi. On je naveo da je uradila mačije oči, fejslift, mini fejslift, usne, podizanje gornje usne, operacija nosa, i na kraju reviziju nosa.

Koraćeva je inače do sada operisala grudi, za koje je iskeširala 3.500 evra, nos je operisala više puta, što ju je koštalo 7.000 evra, u usne je stavljala hijaluron - 250 evra, pumpala je jagodice - 200 evra, mačije oči je platila 800 evra, a operisala je i zadnjicu u Turskoj i za to platila 5.000 evra, te je ukupno za korekcije i operacije izdvojila 23.750 evra.

Sandra Meduza 

Starleta i nekadašnja učesnica "Parova" Sandra Meduza je odlučila jedno vreme da se povuče iz javnosti.

Tokom rijalitija, mnogi su se ismevali njenom izgledu. Kada je počela da objavljuje nove footografije na kojima se vidi novi izgled,  mnogi su komentarisali da je totalno promenila lični opis. Ona je skoro sve promenila na svom licu, pa su često kometari da ne mogu da je prepoznaju, ali i da sada izgleda lepše.

Dalila Dragojević

Aktuelna učesnija rijalitija Zadruga Dalila Dragojević nikada nije krila da se podvrgla esteskim operacijama, a mnogi kometarišu da je preterala sa nekim intervencijama.

Ona je jednom prilikom otkrila šta je sve promenila na sebi.

- Radila sam usne, radila sam malo jagodice i malo botoks. To je sve što za šest meseci izađe iz tvog tela, a ti ako želiš možeš to ponovo da uradiš. Operisala sam nos zbog devijacije i imala sam koščicu koju sam ispravila. Niti sam ga skratila, niti sam dirala ožiljak.

Ermina Pašović

Bivša zadrugarka Ermina Pašović rešila je da krene stopama koleginica iz rijaliti šou-programa koji ju je proslavio i promeni lični opis estetskim korekcijama.

Naime, Ermina je na svom licu promenila nos i kapke. Pašovićeva je bez ustezanja na društvenim mrežama sa pratiocima podelila ceo proces operacije, a na kraju je i otkrila koliko para je potrošila na korekcije.

- Cena nosa je od 2.000 do 3.000 evra, a kapci su od 700 do 900 evra - poručila je tada bivša zadrugarka.

Kako su nekad izgledale rijaliti učesnice, a kako sad pogledajte u galriji iznad.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA