Ovako je Darko Lazić objasnio sudiji odakle mu kokain u krvi tokom vožnje, a zatim dao i jedno obećanje

 
 
 ≫ 

Lazić je na kraju obećao sudiji da "više neće praviti prekršaje i izrazio kajanje zbog svega što se dogodilo"

Poznati pevač Darko Lazić koji je juče u 4 sata ujutru zaustavljen na Novom Beogradu jer je vozio 117 kilometara na sat, bez važeće vozačke dozvole, pijan i pod dejstvom kokaina tri sata je kod dežurnog sudije za prekršaje iznosio svoju odbranu i do detalja objasnio šta se sve zbilo.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, on je na kraju obećao sudiji da "više neće praviti prekršaje i izrazio kajanje zbog svega što se dogodilo".

- Zatražio bih od vas da me novčano kaznite, da mi ne bude izrečena kazna zatvora- rekao je, nezvanično, Lazić.

Prema našim informacijama, on se sudiji pravdao da je "bio u društvu nekoliko ljudi i da je među njima bilo i osoba koje ne poznaje".

- Nisam svesno uzeo kokain. Ili mi ga je neko ubacio u piće ili sam ja uzeo tuđu čašu- rekao je poznati pevač na saslušanju.

Nakon saslušanja Lazićev branilac zatržio je da njegov klijent bude novčano kažnjen rekaviši da će u što kraćem roku platiti novčanu kaznu.

Podsetimo, Darko Lazić uhapšen je juče oko 4 sata na Novom Beogradu jer je vozio 117 kilometara na sat, bio pod dejstvom alkohola i narkotika, ali kod sebe nije imao važeću vozačku dozvolu.

On je podvrgnut i droga, kao i alko testu, koji su pokazali da je pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

Video: Prvo obraćanje Darka Lazića posle privođenja

Žalba na presudu

Kako Telegraf.rs saznaje, saobraćajna policija će uložiti žalbu na presudu koja je danas izrečena pevaču Darku Laziću, a koji je kažnjen sa 200.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilom godinu dana.

Naime, Lazić je za jedan prekršaj kažnjen sa 120.000 dinara i 8 meseci zaštitne mere, za drugi prekrsaj 40.000 i 4 meseci zaštitne mere, a za treći prekršaj 40.000 i 6 meseci zaštitne mere.

Zbirno je osuđen na ukupno 200.000 dinara i godinu dana zaštitne mere.

Inače, Lazić je za 3 prekršaja dobio 30 kaznenih poena.

Video: Dosije dug ko sabrana dela Lava Tolstoja: Svi incidenti Darka Lazića, jednom umalo poginuo

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojša Berak

    28. april 2022 | 08:36

    Lik 9 godina konstantno ponavlja iste stvari i svaki put kajanje i svaki put isto. Neverovatno. Hajde prvi put, hajde drugi put, ali konstantno alkoholisan, nadrogiran i VOZI BEZ VOZACKE DOZVOLE I SVESTAN JE DA JE NEMA. Zakon za javne licnosti u Srbiji NE VAZI.

  • Paja

    28. april 2022 | 08:21

    Neko mu stavio drogu garantovno.Ma nije on narkomancina.I sudija mu dao novcanu kaznu a on povratnik koji ugrozava sve ucesnike u saobracaju pod dejstvom droga i nasilnicke voznje.Ne treba ni zatvor pa ovo je sprdacina od naseg sistema .Ko ima para zaobilazi sve kazne.Pravosudni sistem nam je korumpuran totalno.

  • Sd

    28. april 2022 | 08:32

    Da je neki sirotan oduzeli bi mu i auto i kuću i ženu i decu a ovoga svaki put nagrade kad ga nahvataju drogiranog i pijanog o dozvoli i da ne pišem očigledno nije obavezno imati je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA