Dušica Grabović lumpovala sa Lazićem pre nego što je priveden

 
 
  • 3

Sudeći po snimcima koji su osvanuli na društvenoj mreži Instagram, veselo društvo slavilo je celu noć

Pevač Darko Lazić priveden je rano jutros, nakon čega je saslušan u Policijskoj stanici Novi Beograd, a određen mu je pritvor do 48 sati. Pre toga se provodio u jednom restoranu sa svojom koleginicom Dušicom Grabović.

Naime, jedan od korisnika Instagrama je na svom profilu objavio snimak na kojem Lazić peva za stolom za kojim je sedela i Dušica Grabović. Između njih dvoje je sedeo nepoznati muškarac. Takođe, i ona sama je objavljivala snimke sa proslave na svom Instagramu na kojima se između ostalog vidi i Lazić, što možete pogledati na početku teksta.

Folker je snimljen dok je pevao prisutnima, a iz priloženog se može videti da su svi lepo raspoloženi i da uživaju, dok Dušica nije ispuštala telefon iz ruku i sve vreme je razgovarala sa nepoznatim muškarcem, što možete pogledati na snimku ispod.

Ovim povodom, ekipa portala Telegraf.rs je kontaktirala Grabovićevu, ali nam se ona nije javljala na broj koji je poznat redakciji.

Inače, Dušica Grabović je nedavno bila u žiži javnosti zbog afere "elitna prostitucija", u kojoj se optužuje da je jedna od glavnih u lancu podvođenja devojaka, što je ona demantovala.

Podsetimo, Lazića je na autoputu na Novom Beogradu zaustavio presretač oko 4 sata izjutra i tom prilikom je saobraćajna policija otkrila niz prekršaja i zbog toga su ga priveli.

Prema našim informacijama, Darko Lazić je priveden zbog prekoračenja brzine, vozio je 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat.

On je podvrgnut i testu na drogu, kao i alko testu, koji su pokazali da je pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0,91 promil alkohola u organizmu.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18. decembra 2013. godine.

Laziću je određen pritvor do 48 sati, nakon čega će biti priveden kod sudije za prekršaje, saznaje Telegraf.rs.

Video: Oglasio se Darko Lazić nakon jučerašnjeg privođenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA