Lidija Vukićević napravila bajku u svom domu za Uskrs: Sve je u pastelnim bojama, a detalji su priča za sebe

 
  • 1

Glumica se uvek trudi da njen stan izgleda kao iz najpoznatijih časopisa za uređenje doma, te je i ovoga puta novom objavom na Instagramu očarala svoje pratioce

Glumica Lidija Vukićević svake godine oduševi pratioce za Uskrs dekoracijom svog stana, pa je tako bilo i ovoga puta kada je kamerom telefona zabeležila svaki detalj. 

Glumica se uvek trudi da njen stan izgleda kao iz najpoznatijih časopisa za uređenje doma, te je i ovoga puta novom objavom na Instagramu očarala svoje pratioce.

Naime, na snimku se vidi bajkovita uskršnja dekoracija, a posebnu pažnju izazvala su jaja koja su ukrašena sa mnogo truda.

Čajnik roze boje, veliki zec na postolju, belo-roze jaja, čuvarkuća i stakleni poklopac izgledaju kao iz snova. 

Lidija je objavila snimak i pokazala kako dočekuje najveći hrišćanski praznik, a prizor koji je raspametio mnoge pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Toni Cetinski se neobično priprema za koncert u Sava Centru!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    25. april 2022 | 04:42

    Kad bi moja "vojska" od unucica tu projurila(kao kod mene) ni D od dekoracije ne bi ostalo. Za slikanje da, ali vrednije su mi bile njihove rukice, oci, osmesi kad su sve istumbali, nego bilo kakvo slikanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA