Uroš Ćertić se ponovo oglasio: Ni sada niko ne zna šta je hteo da kaže

 
 
 ≫ 
  • 10

- Na svakom članku o njenom razvodu i iseljenju iz kuće, on ili njegovi prijatelji su pisali isto - naveo je kaskader

Bivši rijaliti učesnik i kaskader Uroš Ćertić ponovo se oglasio se za Telegraf.rs nakon navoda da se voditeljka Slagalice, Marija Veljković, navodno zbog njega razvela od Milana Milovanovića.

Posle dvosmislene izjave pitali smo Uroša da li ima neke dokaze da je imao navodnu aferu sa Marijom ili ne, na šta nam je kaskader odgovorio:

- Na svakom članku o njenom razvodu i iseljenju iz kuće, on ili njegovi prijatelji, sigurno ne moji, ostavljali su komentare pod lažnim imenima da se "švalerisala sa komšijom kaskaderom". Pogledajte, pa ćete videti.

Nakon naše konstatacije da svako može da napiše komentar, aludirajući da je to mogao da komentariše i on, Ćertić se pokajao, pa je obrisao prethodnu poruku.

Podsetimo, voditeljka je bila šokirana kada smo joj prepričali da mediji pišu da se razvela zbog Ćertića.

- Molim?! Šta je to? Nemam komentar, stvarno ste me sada šokirali... - rekla je voditeljka za Telegraf Jetset.

Inače, Marija se nedavno razvela nakon više od deceniju braka sa Milanom Milovanovićem, sa kojim ima troje dece. Voditeljka je ranije otvoreno govorila o krahu braka.

- Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor - rekla je Marija ranije.

- Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno - ispričala je voditeljka tada, ističući tada da njihovom odnosu nije presudila treća osoba.

- Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj. Kada ste s nekim jako dugo, a sve više osećate da nije kao pre, takve odluke se same nametnu - rekla je Marija ranije.

Video: Marija Veljković: Roditelji, slušajte svoj instinkt, niko ne može da zna bolje od vas

(Telegarf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA